MEDIA

Ο Αρναούτογλου για τους «καυγάδες» με Σταρόβα και Μπεκατώρου!

Τη δυσκολότερη στιγμή των «Καρντάσιανς», αλλά και τη σχέση που έχει μετά το τέλος της εκπομπής με τον Δημήτρη Σταρόβα και τη Μαρία Μπεκατώρου, με τους οποίους οι φήμες τον θέλουν να έχει… «πλακωθεί», αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

«Τα “Καρντάσιανς” δεν έκλεισαν σαν κεφάλαιο, τα “Καρντάσιανς” κάνουν μια παύση. Τους τελευταίους μήνες η εκπομπή έκανε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και κάνει μια παύση την ώρα της επιτυχίας. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, τα “Καρντάσιανς” θα επιστρέψουν. Το πότε δεν μπορώ να το πω τώρα, αλλά αυτή η υπόθεση δεν έκλεισε», λέει, στο «7 Μέρες TV», ο παρουσιαστής.

Όπως παραδέχεται, η δυσκολότερη στιγμή ήταν όταν ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε άσχημα on air για τη Ράνια Κωστάκη, την τότε συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο, ενώ ουδέποτε κατάλαβε το λόγο της επίθεσης.

«Και με τη Μαρία και με τον Δημήτρη οι σχέσεις μας είναι υπέροχες. Όλα αυτά που γράφτηκαν ήταν για άλλη μια φορά ένα τσούρμο αστειότητες. Συζητάμε αυτόν τον καιρό με τον Δημήτρη. Αν τον ενδιαφέρει και αν υπάρχει κάτι μέσα στο late night show που ετοιμάζω, θα μπορούσε να το κάνει με το δικό του τρόπο που είναι καταπληκτικός. Έστω κι αν αυτό είναι μόνο στο κεφάλαιο της μουσικής», καταλήγει ο Γρηγόρης.

πηγή : star.gr