MEDIA

Μουρατίδης: σε ποιες παρουσιάστριες τα χώνει & ποια αποθεώνει

Δεν μιλάει συχνά ο Νίκος Μουρατίδης αλλά όταν το κάνει, χτυπάει με τα βέλη του όποιον προλάβει.

 

Αυτή τη φορά, ο Μουρατίδης άνοιξε την καρδιά του στο ΕΓΩ weekly και είπε την άποψή του για πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα:

Στην ερώτηση, ποιον παρουσιαστή/α θεωρεί υπερκτιμημένο, ο Μουρατίδης καρφώνει δύο κυρίες:

«Από την εμπειρία μου και από τις εκπομπές που έχω πάει καλεσμένος, οι πιο «σφιγμένες» και «δυσκίνητες» ήταν η Ευγενία Μανωλίδου και η Ράνια Θρασκιά.

Βέβαια, για την Ελένη Μενεγάκη, ο πάλαι ποτέ κριτής των τάλεντ σόου, μόνο καλά λόγια έχει να πει:

«Η Μενεγάκη είναι απόλυτα συνεπής σε αυτό που κάνει. Τη θεωρώ δουλευταρού, ξύπνια και πολύ καλή γνώστρια του μέσου που λέγεται τηλεόραση. Άσε που είναι και κουκλάρα». 

Για το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα και για το Σεφερλή ο Μουρατίδης δηλώνει αδιαφορία ενώ στην ερώτηση που αφορούσε παλαιότερη δήλωσή του για «βίζιτες που πήρανε εκπομπές και το παίζουν μανούλες»!, τονίζει:

«Σε όλα αυτά τα άμοιρα κορίτσια που ξεκίνησαν την καριέρα τους κάνοντας σεξ με τον έναν και τον άλλον, για να μπορέσουν να εδραιωθούν στο «λαμπερό» κόσμο της showbiz. Σε όλες αυτές που ξεφτιλίστηκαν και ποδοπάτησαν την αξιοπρέπειά τους. Ξέρουν αυτές ποιες είναι»!

Βέλη και κατά του Σάκη Ρουβά εξαπέλυσε ο Νίκος Μουρατίδης που τόνισε:

«Ο Σάκης γιατί δέχτηκε; Μου είναι ακατανόητο! Αυτό που δήλωσε ο ίδιος ότι “θέλω να εξελίσσομαι σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος” δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο Σάκης είναι ποπ σταρ και δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι ποπ σταρ. Ένας ποπ σταρ να τραγουδάει Οδυσσέα Ελύτη, αυτά τα συγκεκριμένα τραγούδια που τα έχουμε όλοι χαραγμένα στο DNA μας με τη φωνή του Μπιθικώτση, δεν μπορώ.

Λέει ψέματα… ότι ο Σάκης Ρουβάς είχε όνειρο να τραγουδήσει το Άξιον Εστί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα έπρεπε ρεπερτοριακά να έχει αρχίσει να το αλλάζει, τον ήχο, τα τραγούδια, τους στίχους του. Στις Βάκχες που τον είδα μου άρεσε καταπληκτικά, εδώ σε αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω».

womenonly.gr