MEDIA

Το «καρφί» της Ηλιάκη στον Λιάγκα – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως είναι γνωστό, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται φέτος στην ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Αντ1. Έπειτα από μια εβδομάδα παρουσίας στον αέρα του «Πρω1νό» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για την πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα να είναι μαζί τους στην ομάδα, το καρφί του σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, την εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα είχαν γραφτεί για τις «παράλογες απαιτήσεις» που είχε.

 

 

«Φαίνεται ότι το “Δέστε Τους” το ξέχασε που έκανε νούμερα», σχολίασε με χιούμορ η ξανθιά παρουσιάστρια.

Και κατόπιν συμπλήρωσε: «Στον ΣΚΑΪ δεν έκανα νούμερα για 4 μήνες. Δεν ήταν μια ωραία εμπειρία, σίγουρα. Ήταν δύσκολη περίοδος. Το να κάνεις μια αποτυχία -γιατί αποτυχία ήταν, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- δεν είναι και το πιο ωραίο στη ζωή αυτή. Αλλά ήταν μια χρήσιμη, πολύτιμη εμπειρία, αυτό που λέμε μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Δεν θα σου πω ότι πετούσα από τη χαρά μου εκείνη την περίοδο».

Τι θα απαντήσει, όμως, σε εκείνους που θα την αποκαλέσουν «πανελίστρια»; Η ίδια επεσήμανε: «Δεν με στεναχωρεί που θα με πουν πανελίστρια. Εγώ αυτή τη δουλειά την κάνω αρκετά χρόνια και την αγαπάω είτε είμαι ρεπόρτερ, είτε είμαι συμπαρουσιάστρια, είτε είμαι παρουσιάστρια, είτε κάθομαι σε ένα πάνελ… Σεν με νοιάζει. Το θέμα είναι να το κάνεις καλά αυτό που κάνεις κάθε χρόνο. Όταν δεν έχεις μια προηγούμενη σούπερ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, δεν περιμένεις και τις τρεις χιλιάδες προτάσεις για την επόμενη, να είμαστε και ειλικρινείς. Εγώ, από όλες τις προτάσεις που είχα, εκεί αισθάνθηκα περισσότερη ασφάλεια. Ο Γιώργος με πήρε πρώτος τηλέφωνο στα τέλη Ιουνίου, με προσέγγισε πάρα πολύ γλυκά, του λέω “Γιώργο μου να το σκεφτώ”, το σκέφτηκα, και κάπως μου άρεσε και είπα το “ναι”».

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει «παράλογες απαιτήσεις» όσο ήταν στον ΣΚΑΪ. «Ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Τι απαιτήσεις είχα εγώ; Επειδή ζήτησα έναν χώρο να ντύνομαι; Και τι έγινε; Εσείς που αλλάζετε δηλαδή; Στον δρόμο; Γιατί είμαι εγώ η περίεργη; Δηλαδή, μην τρελαθούμε κιόλας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: