LIFESTYLE

Συντετριμμένος ο Τζιμ Κάρεϊ στην κηδεία της πρώην συντρόφου του [photos]

Κρατώντας το φέρετρο στα χέρια του ο Τζιμ Κάρεϊ είπε το τελευταίο «αντίο» στην πρώην σύντροφό του που αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στη ζωή. Η Καθριόνα ήπιε χάπια και άφησε πίσω της ένα σημείωμα στο οποία ζητούσε από τον ηθοποιό να την συγχωρέσει που αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της.

 

Ο Κάρεϊ ταξίδεψε μέχρι την Ιρλανδία για να παραστεί στην κηδεία, η οποία έγινε μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα, με τον εφημέριο του χωριού και τους συγγενείς της κοπέλας στους επικήδειους να τονίζουν πόσο άδικο είναι που την αποχαιρετούν τόσο νωρίς.

Μακιγιέζ και ηθοποιός είχαν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια, μια σχέση, όμως, με πολλά σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς. Η Κατριόνα είχε κάνει και ένα γάμο με τον 38χρονο καμεραμάν Μάικ Μπέρτον με τον οποίο βρίσκονταν σε διάσταση και θα έβαζαν μπροστά και τις τυπικές διαδικασίες του διαζυγίου.

Η Κατριόνα Γουάιτ δήλωνε κορίτσι του μπαμπά και φαίνεται ότι ο θάνατός του πριν τρία χρόνια την είχε συνθλίψει. Η 30χρονη αυτοκτόνησε ανήμερα της τρίτης επετείου από το θάνατο του πατέρα της, ενώ έγινε γνωστό ότι είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά λίγες ημέρες μετά το θάνατό του.