ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόβοι για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη

Φόβους ακόμη και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη εκφράζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά τις αλλεπάλληλες απειλές που δέχεται η δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα.

 

Οι απειλές έρχονται συχνά και μέσα από τις φυλακές, ενώ η ίδια διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Η Αγγελική Νικολούλη πέρασε την περασμένη εβδομάδα το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προκειμένου να δώσει λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι της ζήτησαν να καταθέσει τα πραγματικά περιστατικά.

Σύμφωνα με την Espresso, πριν από μερικές μέρες εμφανίστηκε ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια έξω από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη και οι επιβάτες του φαίνονταν να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Όταν εκείνη τους αντιλήφθηκε, συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είναι πλαστή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από απειλές που δέχεται η δημοσιογράφος τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της. Μάλιστα, τα συνεχή κρούσματα θορύβησαν και τη διοίκηση του Alpha, με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, φαίνεται ότι οι απειλές που δέχεται η Αγγελική Νικολούλη έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο και εξακολουθεί ως σήμερα να προκαλεί ανατριχίλα, καθώς δεν έχει βρεθεί η σορός του. Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται η παρουσιάστρια έχουν να κάνουν με την παρουσία της στη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον προσεχή Ιανουάριο. Η Αγγελική Νικολούλη είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας.