LIFESTYLE

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε και δεν το έμαθε κανείς

Συνήθως οι διάσημοι και πλούσιοι, αρέσκονται στο να «διαρρέουν» τις λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής στα Μέσα, και στη συνέχεια να γκρινιάζουν που οι δημοσιογράφοι παραβιάζουν τα του οίκου τους, κάτι που είναι αρκετά αστείο και υποκριτικό αλλά και τι να κάνεις; Κι όμως, υπάρχει και ένα ζευγάρι, αρκετά διάσημο, σίγουρα σέξι και φυσικά αγαπημένο, το οποίο έχει καταφέρει, να κρύβεται και μάλιστα άκρως αποτελεσματικά.

 

 

 

 

Αναφερόμαστε στους Lara Bingle και Sam Worthington για τους οποίους μπορεί να ξέραμε ότι είναι μαζί και έχουν μάλιστα και ένα γιο, αλλά κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι είναι… παντρεμένοι! Kι όμως, το 28χρονο supermodel αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και star του Hollywood, πέρυσι το Δεκέμβριο στην Αυστραλία!

«Ήταν πολύ γρήγορο και διακριτικό. Παντρευτήκαμε στη Μελβούρνη, από όπου κατάγεται ο Sam, και παρόντες ήταν περίπου 10 άτομα, δηλαδή μόνο οι οικογένειές μας. Εμείς οι ίδιοι διοργανώσαμε τα πάντα, γράψαμε και τους όρκους μας. Επίσης ήμουν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο», αποκάλυψε.

Δηλαδή πέρασε ένας σχεδόν χρόνος, για να πάρουμε χαμπάρι ότι τελικά παντρεύτηκαν. Μπράβο βρε παιδιά, όχι σαν κάτι άλλους, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε.

πηγή: queen