ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για ΝΔ: Είμαστε αγαπημένοι…

Απέρριψε κατηγορηματικά ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης τα περί κινδύνου διάσπασης του κόμματος μετά την προχθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής και τις βαριές κουβέντες που ακούστηκαν.

 

 

 

«Δεν υπάρχει διάσπαση της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε μιλώντας στο Star και αναφερόμενος στη συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων που πραγματοποιήθηκε με δική του πρωτοβουλία πριν από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, είπε:

«Είχα την πρωτοβουλία να γίνει για να τελειώνει αυτή η εικόνα η προχθεσινή που δεν θέλω καν να τη θυμάμαι, την έχω ξεχάσει ήδη. Είμαστε όλοι αγαπημένοι φίλοι, οι εκλογές θα γίνουν, η παράταξη θα είναι ενωμένη, μετά τις εκλογές όποιος και να βγει θα τον υπηρετήσουμε».

Επίσης, πρόσθεσε ότι έφυγαν «όλοι αγαπημένοι και χαμογελαστοί» και υπογράμμισε ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, αναφέροντας μάλιστα και την παροιμία «το μοναστήρι να΄ναν καλά και από ηγουμένους όσους θέλει».

Εκτίμησε, δε, ότι «θα γυρίσουν πίσω (στο κόμμα) και αυτοί που έχουν φύγει».

Στρέφοντας τα βέλη του κατά της κυβέρνησης τόνισε ότι «σήμερα το μόνο που πρέπει να συζητάμε στ΄αλήθεια είναι το ψέμα του κ. Φλαμπουράρη, ο οποίος δύο μέρες προ των εκλογών είπε ότι τα είχε κάνει όλα σύννομα, όπου βγήκε ο κ. Τσίπρας και τον κάλυψε και είπε ότι οι εξηγήσεις του κρίθηκαν επαρκείς και χθες απεκαλύφθη ότι ο κ. Φλαμπουράρης είχε ψευδές πόθεν έσχες».

«Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να γίνει στη Βουλή ειδική επιτροπή, να πάμε τον κ. Φλαμπουράρη στο ειδικό δικαστήριο και να εκπέσει όλων του των αξιωμάτων γιατί αυτό που έχει διαπράξει είναι κακούργημα και σε αυτό το κακούργημα έδωσε κάλυψη ο πρωθυπουργός της χώρας και έβγαινε προεκλογικά και έλεγε ότι όλα είναι καλά», συμπλήρωσε.