ΔΙΕΘΝΗ

Η εκδίκηση της πορνοστάρ- Την προσέβαλαν κι εκείνη…

Η γαλλική αεροπορική εταιρεία Transavia, θυγατρική της Air France, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη Γαλλίδα πορνοστάρ Νικίτα Μπελούτσι επειδή υπάλληλός της αστειεύτηκε στο Twitter με το επάγγελμά της.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, στις 12 Οκτωβρίου, η Μπελούτσι ζήτησε μέσω Twitter να μάθει από την εταιρεία πληροφορίες για την πτήση Βουδαπέστη-Παρίσι, η οποία είχε πολλές ώρες καθυστέρηση.

Όμως ένας υπάλληλος της απάντησε με ένα μήνυμα που θεωρήθηκε προσβλητικό:

Της έγραψε: «η πτήση προβλέπεται να αναχωρήσει στις 2.30 το μεσημέρι, αλλά (η καθυστέρηση) δικαιολογείται γιατί μαζί σας προτιμάμε να διαρκεί περισσότερο. Να έχετε μια όμορφη ημέρα. Στη διάθεσή σας».

Το tweet αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Μπελούτσι η οποία επανήλθε με άλλο tweet όπου ορκιζόταν πως δεν θα πετάξει ποτέ ξανά με την εν λόγω εταιρεία, ενώ ήταν πολλοί οι χρήστες που την στήριξαν, κατηγορώντας τον υπάλληλο για σεξισμό.

Έτσι, η αεροπορική εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη Γαλλίδα πορνοστάρ λέγοντας ότι ποτέ δεν είχαν πρόθεση να την προσβάλουν.

Αργότερα, η Μπελούτσι έγραψε για τα προβλήματα μιας πορνοστάρ στη χώρα της:

«Αν είσαι πορνοστάρ και ζεις στη Γαλλία δεν έχεις το δικαίωμα να θέλεις να καλλιεργήσεις το μυαλό σου, καθώς το μόνο που περιμένουν από σένα είναι να ανοίξεις τους μηρούς σου, να φαίνεσαι όμορφη και να βγάλεις τον σκασμό! Μόνο αυτό επιτρέπεται».

 Το ανοικτό φερμουάρ της τραγουδίστριας- Πόσοι χρειάστηκαν για να κλείσει (ΒΙΝΤΕΟ)