MEDIA

«Μακελειό» στην εκπομπή της Ντορέττας. Ποιους συνεργάτες της «καρατομούν»

Σοφία Μανωλάκου, Μαριέλλα Σαββίδου και πιθανότατα η μαγείρισσα Ρένα θα αποτελέσουν λίαν συντόμως παρελθόν από την πρωινή εκπομπή του Mega που χάνει διαρκώς ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό.

 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η απόφαση ελήφθη  πριν δύο ημέρες ενώ από άλλη πηγή έρχεται οι πληροροφορία πως τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα ξεκινήσουν και «κεκλεισμένων των θυρών» δοκιμαστικά.

Γιατί τώρα όλα αυτά; Ως γνωστόν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα κλείνονται τα μεγάλα διαφημστικά πακέτα των τηλεοπτικών σταθμών για όλη την επόμενη χρονιά. Το Mega από πέρσι έχει χάσει την πρώτη θέση στην πίτα της διαφημιστικής δαπάνης και τα τωρινά νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πως χάνει και την δεύτερη.

Το Σεπτέμβρη τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά καθώς πολλοί διαφημιζόμενοι αντέδρασαν θετικά στην ανάληψη της πρωινής ζώνης από την Ντορέττα Παπαδημητρίου για ένα αμιγώς γυναικείο μαγκαζίνο. Ωστόσο τα νούμερα που κάνει η εκπομπή και το τεράστιο χάσμα με το «Πρωινό» οδηγούν σε μαζικές αποχωρήσεις διαφημιζομένων και πολυεθνικών εταιριών.

Έτσι η νέα εικόνα των «Καλημερουδιών» που έχουν μετατραπεί σε «Κακημερούδια» για το Mega θα πρέπει να είναι στον «αέρα» το αργότερο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη.

Στο Mega ξέρουν καλά πως η πρωτιά έχει χαθεί από την δεύτερη εβδομάδα ωστόσο επιθυμούν άνοδο των ποσοστών τηλεθέασης της εκπομπής για έναν ακόμη λόγο: Για να στηρίξει τις υπόλοιπες παραγωγές του σταθμού που ξεκινούν στην prime time την ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Τώρα όσον αφορά στις διορθωτικές κινήσεις έχει ήδη γίνει νέα κρούση στον Άκη Πετρετζίκη να μαγειρεύει ζωντανά στο πλατό της εκπομπής τουλάχιστον μια με δύο φορές την εβδομάδα ενώ θα ενισχυθεί ο ρόλος του Χρήστου Νέζου που δεν αποκλείεται εκτός από τα ρεπορτάζ εκτός του πλατό να ενταχθεί και στο πάνελ. Τ

α νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην εκπομπή θα είναι τουλάχιστον δύο και δεν αποκλείεται να προέρχονται από τον … ατέρμονο κύκλο δοκιμαστικών που γίνονταν όλο τον Σεπτέμβριο και κατέληξαν στο συγκεκριμένο απογοητευτικό αποτέλεσμα.  

πηγή : blogs.gossip-tv.gr/nassos