LIFESTYLE

Ποια διάσημη γδύθηκε εντελώς για να… διαμαρτυρηθεί

Με δάκρυα στα μάτια και με το σώμα της ζωγραφισμένο για να μοιάζει με ερπετό, είναι η τελευταία διάσημη καλλιτέχνης που φωτογραφήθηκε γυμνή για να σταματήσει η κατασκευή πολυτελών ειδών από δέρμα κροκοδείλων.

 

 

 

Η γνωστή τραγουδίστρια μετέχει στην καμπάνια για να σταματήσει η σκληρή πρακτική ενάντια στους κροκοδείλους και η κατασκευή τσαντών από το δέρμα τους. Η Joss Stone δήλωσε χθες ότι εάν και δεν είναι πολύ μεγάλη οικειότητα με τους κροκόδειλους, όσο έχει με τα σκυλιά και τα άλογα, γνωρίζει ότι όλα τα ζώα υποφέρουν. 

Η καμπάνια της Peta ζητάει να μείνει η άγρια φύση έξω από τις ντουλάπες. Όπως τονίζουν απαιτούνται τρεις κροκόδειλοι για να κατασκευαστεί μία τσάντα. Η νέα καμπάνια έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις μετά από το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον σκληρό τρόπο, με το οποίο σκοτώνουν τους κροκόδειλους για να πάρουν το δέρμα τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η βιομηχανία μόδας και οι διάσημοι οίκοι, χρησιμοποιούν το δέρμα κροκοδείλων για να κατασκευάσουν τσάντες που τις πουλάνε σε τιμές που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Μια τέτοια τσάντα, αξίας 295.000 λιρών Αγγλίας, διαθέτει και η Βικτόρια Μπέκαμ.