ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Μηνά Χατζησάββα – Δίπλα του μέχρι την αποτέφρωση ο σύντροφός του

Στις 12 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες θα αποχαιρετίσουν τον μεγάλο πρωταγωνιστή Μηνά Χατζησάββα. Ο ηθοποιός είχε εκδηλώσει την επιθυμία η κηδεία του να είναι πολιτική και η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία, προκειμένου να αποτεφρωθεί, όπως ήταν η επιθυμία του.

 

Ο σύντροφός του Μηνά Χατζησάββα, Κώστας Φαλελάκης, «θέλει να τον αποτχαιρετίσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν  Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος», έγραψε ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης στο Facebook, εκφράζοντας την επιθυμία της οικογένειας του Μηνά να μην υπάρξουν στεφάνια.  Και οι δυο κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική όπως επιθυμούσε ο ίδιος και θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 12.00 στο Α' Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού που θα γίνει εκτός Ελλάδας λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας που αρνείται να επιτρέψει την καύση που γινόταν στην αρχαιότητα» αναφέρει στα σπαρακτικά λόγια του ο Γιώργος Κοτανίδης.

Έτσι, μεταφέρει την τελευταία επιθυμία του Μηνά Χατζησάββα αλλά και του συντρόφου του Κώστα Φαλελάκη.