ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες κανονιές από τη Λιάνη: «Η Μαργαρίτα είχε παράνομο δεσμό από το ’87»

Νέες αποκαλύψεις από το βιβλίο-φωτιά της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η σύζυγος του Ανδρέα, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον της Μαργαρίτας, λέει ότι μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου είχε παράνομο δεσμό επί πολλά χρόνια.

 

Ένα συγκεκριμένο σημείο του βιβλίου της μάλιστα είναι «αφιερωμένο» στην Μαργαρίτα, για την οποία γράφει: 

Την ώρα που εμείς εδώ ταλανιζόμασταν με το λεγόμενο "βρώμικο '89", η κυρία Μαργαρίτα είχε συνάψει σχέση από το 1987 στις ΗΠΑ! Κυκλοφορούσε μαζί του χεράκι χεράκι. Δικαίωμά της. Διάλεξε τον κ. Πολ Όλαμ καθηγητή εξ Όρεγκον και χήρο. Τον έβαλε να συμφωνήσει μαζί της με έντυπο προγαμιαίο συμφωνητικό, όπως λέει η ίδια, ότι άμα πεθάνει ο καθηγητής θα παίρνει αυτή τη σύνταξή του, των 8.000 δολαρίων το μήνα. Συνάντησε όμως την αντίθεση των παιδιών του. Ο κ. Όλαμ έγινε για ένα διάστημα χορηγός με 11.000 δολάρια το μήνα στην οργάνωση της Γυναίκες για την Αμοιβαία Ασφάλεια. Δυστυχώς ο καθηγητής έπασχε από Αλτσχάιμερ και παρότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον κλείσει σε ίδρυμα εδώ, απεβίωσε γρήγορα… Δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω τα έργα και τις ημέρες της κ. Μαργαρίτας. Δεν πέφτω επίπεδο ούτε ένα σκαλοπάτι. 

Εγώ μπήκα στη ζωή του Ανδρέα με δική του επιλογή αφότου το ζευγάρι ήταν ήδη συμβατικό και ο Ανδρέας "φευγάτος" από πάρα πολύ καιρό αρκετά χρόνια νωρίτερα. Δεν τους χώρισα εγώ ζούσαν στην ουσία χωριστά. Όλοι το ήξεραν και το επιβεβαιώνουν».