LIFESTYLE

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έκανε το επόμενο βήμα.

 

Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Αντας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», εδώ και λίγο καιρό συγκατοικεί με τον σύντροφό της σε διαμέρισμα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα νέα είναι διπλά ευχάριστα, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη γνωρίσει τον Χάρη Καπόγιαννη και έχει δώσει το «πράσινο φως».

Η Μαργαρίτα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στην Κρήτη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και της πολιτικής. Εχει επικεντρωθεί στις σπουδές της, αλλά και στον σύντροφό της, που τον θαυμάζει και του έχει μεγάλη αδυναμία. Το σίγουρο είναι ότι η σχέση του ζευγαριού είναι σοβαρή και δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

Ο Χάρης Καπόγιαννης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική (σ.σ.: και οι δύο γονείς του είναι γιατροί) και τώρα κάνει το αγροτικό του στην Κρήτη, ενώ είναι και πολύ γνωστός στον χώρο της ελληνικής αντισφαίρισης, αφού αγωνίζεται από μικρός σε τουρνουά και αγώνες.

Ο νεαρός αθλητής έκλεψε την καρδιά της κόρης του πρώην πρωθυπουργού όταν γνωρίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρήτη, όπου η Μαργαρίτα κάνει το διδακτορικό της στο ΙΤΕ, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία. Τότε γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας….

Τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μαργαρίτας ήταν στις αρχές Νοεμβρίου, στο βιβλιοπωλείο του «Ιανού», για την παρουσίαση βιβλίου της γιαγιάς της. Μάλιστα, είχε κλέψει την παράσταση, αφού τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι είχαν επικεντρώσει σε αυτήν.

Στην παρουσίαση η ίδια μίλησε για τη γιαγιά της – από την οποία έχει πάρει το όνομά της – το νέο βιβλίο της και τα σχέδια της ίδιας για το μέλλον. «Η γιαγιά μου παραείναι δυναμική. Είναι φοβερή γυναίκα. Ελπίζω να της μοιάσω», είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφο.

Για το συγκεκριμένο βιβλίο, ανέφερε:

«Δεν το έχω διαβάσει, αλλά είμαι σίγουρη ότι η γιαγιά μου έχει γράψει πολύ ωραία πράγματα και είναι απόλυτα ειλικρινής, όπως ήταν σε όλη της τη ζωή. Οσοι την παρεξηγούν το πρόβλημα είναι δικό τους».

Τέλος, σε ερώτηση για το ποια είναι τα όνειρά της, τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την πολιτική.