ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Απογειώθηκαν οι πωλήσεις του Dacia Sandero στην Ευρώπη

Το καινούριο compact crossover Dacia Sandero αναδείχθηκε τον Ιούλιο best seller μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς. Μέσα σε έναν μήνα παραδόθηκαν 20.446 Sandero τη στιγμή που το VW Golf πούλησε 19.425 και το Toyota Yaris 18.858.

Οι επικεφαλής της Dacia βλέπουν τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν και αυτό τους εμψυχώνει για νέες επενδύσεις.

Τα νέα Dacia Sandero Streetway και Sandero Stepway λανσαρίστηκαν την προηγούμενη άνοιξη σε Ευρώπη και Ελλάδα και έγιναν αμέσως αγαπητά από το αγοραστικό κοινό.

Το Sandero είναι το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της Dacia με περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια πωλήσεις. Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί στο 32% των συνολικών ταξινομήσεων της μάρκας από το 2004.

Στην ελληνική αγορά προσφέρεται στις εκδόσεις Streetway και Stepway, με τιμές που ξεκινούν από 11.980 ευρώ. Επίσης συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Βασισμένα στη νέα πλατφόρμα CMF-B του Renault Group, τα νέα μοντέλα έχουν φρέσκια και εντυπωσιακή σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και μία πλήρη γκάμα ισχυρών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης / υγραερίου), που τους χαρίζουν ασυναγώνιστη αυτονομία έως 1.500 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα. Πιστά στις αρχές που κατέστησαν την Dacia ένα success story στην Ευρώπη, διακρίνονται επίσης για τους πληθωρικούς τους χώρους για επιβάτες και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών των 410 λίτρων, αλλά, κυρίως, για την ασυναγώνιστη σχέση τιμής/αξίας που τα καθιστά τα πιο ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά μοντέλα στην κατηγορία τους. Και όλα αυτά ενώ εξοπλίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα συνδεσιμότητας, αλλά και υποβοήθησης της οδήγησης.

Το Sandero έχει αναδειχθεί ως ένα εμβληματικό best-seller, καθώς, από το 2017, αποτελεί το μοντέλο με τις υψηλότερες πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη, αλλά και το πιο δημοφιλές μοντέλο της Dacia με πάνω από 2,1 εκατομμύρια πωλήσεις. Το νούμερο αυτό αντιστοιχεί στο 32% των συνολικών πωλήσεων Dacia από το 2004.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε, το νέο Sandero σκαρφάλωσε και πάλι στην κορυφή των συνολικών ευρωπαϊκών πωλήσεων, με 20.446 μονάδες, ένα νούμερο που σηματοδοτεί μία αύξηση της τάξης του 6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα νέα Dacia Sandero Streetway και Sandero Stepway διατίθενται στην ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 11.980 ευρώ, ενώ πλαισιώνονται από 5 έτη εργοστασιακής εγγύησης και 3 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.