ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα πρότυπα φέρνει σε Ελλάδα και Ευρώπη η Mazda! Εντυπωσιακά εγκαίνια (ΦΩΤΟ)

Τα εγκαίνια της MAZDA Autoone έγιναν στο νέο κατάστημα της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Ο Όμιλος Συγγελίδη ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της MAZDA AUTOONE, ως επίσημου σημείου πώλησης της σύγχρονης γκάμας των μοντέλων MAZDA στην Ελληνική αγορά.

Πολυχρόνης Συγγελίδης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας  Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Δημήτρης Καββούρης (Μέλος ΔΣ Ομίλου Συγγελίδη)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη φίλοι και συνεργάτες του Ομίλου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή MAZDA, να ξεναγηθούν και να διασκεδάσουν στο πάρτι που ακολούθησε.

Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της MAZDA Autoone βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 88 (166 75 Γλυφάδα) σε μια έκταση  2.100 τ.μ. Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας είναι η διαρκής και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, στοχεύοντας σε μια κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της MAZDA.

Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πρέσβης της Ιαπωνίας Yasuhiro Shimizu, David McGonigle, (Regional Director Mazda Central & South East Europe), Γιάννης Συγγελίδης, Γιώργος Συγγελίδης

Η AUTOONE A.E. διαθέτει πολυτελή έκθεση όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της Mazda, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της MAZDA καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.

Δημήτρης Καββούρης (Μέλος ΔΣ Ομίλου Συγγελίδη), Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Γιώργος Συγγελίδης

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5.

Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety.