ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι νέες προωθητικές ενέργειες της Mitsubishi Motors για τον μήνα Απρίλιο

Η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει  τα αυτοκίνητα της Mitsubishi στην χώρα μας ανακοίνωσε τις νέες προωθητικές ενέργειες. Δηλαδή το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100’’ μέσω της Alpha Bank για όλα τα Επιβατικά Μοντέλα της Mitsubishi Motors. To “Άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 0-100” περιλαμβάνει:

Επιτόκιο: 0%

Μηνιαία δόση: το ελάχιστο 100€

Διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες για τα μοντέλα Space Star και ASX και έως 72 μήνες για το Eclipse Cross

Σε περίπτωση που δεν επιλεχθεί το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ισχύει το παρακάτω ποσό έκπτωσης για τα ανωτέρω μοντέλα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

Space Star 1.0lt:     500€

Space Star 1.2lt:     700€

ASX:                          700€

Eclipse Cross:          800€

 Για το Mitsubishi ASX ισχύει : Προσθήκη αξεσουάρ στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Inform 1.6lt.: Πιο συγκεκριμένα προστίθεται ο παρακάτω εξοπλισμός στην έκδοση ASX Inform 1.6 χωρίς κόστος για τον πελάτη: Σετ sport πεντάλ, Διακοσμητικό αεραγωγών (βουρτσισμένο αλουμίνιο) και Καθρέφτες χρωμίου.

Για το Mitsubishi L200 ισχύει το πρόγραμμα ΑΠΟΣΥΡΣΗ Χ 2 με όφελος για τον πελάτη τη Διπλή Ολική απαλλαγή από το Φόρο Τελών Ταξινόμησης.

Ο υποψήφιος πελάτης  έχει όφελος ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει από 3,229€ για την έκδοση 2.4 ΜΤ 4WD INVITE  μέχρι και 4,788€  με ΦΠΑ για την έκδοση  2.4 AΤ 4WD INSTYLE PLUS.