ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρεμιέρα στο «Πράσινο Νησί» της Μεσογείου για τα ηλεκτρικά Scooter της Seat

Στην Αστυπάλαια δεν θα κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρικά  Ι.Χ και λεωφορεία αλλά και δίκυκλα. Σκούτερ και ποδήλατα.

Στις 2 Ιουνίου όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε για τα ευεργετικά προγράμματα για τους κατοίκους του νησιού που θα κινούνται στο εξής μόνο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εκτός από την ηγεσία της VW της Γερμανίας , υπήρχε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT MÓ, Lucas Casasnovas.

Η γερμανική εταιρία αποκλειστικά για τους κατοίκους αλλά και τις εταιρίες της Αστυπάλαιας θα δίνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε τιμή κόστους.Την ίδια ώρα ο Lucas Casasnovas ενημέρωσε για τις δυνατότητες του ηλεκτρικού eScooter 125 με το οποίο συμμετέχει στο συγκεκριμένο project. Άλλωστε και η Seat που ανήκει στο ίδιο γκρουπ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ακολούθησε την οδηγία της VW.

Το  eScooter 125 έχει μέγιστη αυτονομία κίνησης έως 137 χλμ. για κάθε κύκλο φόρτισης και μπορεί να εφοδιαστεί ακόμη και με αποσπώμενη μπαταρία των 5,6 kWh.

To SEAT MÓ eScooter 125 είναι ήδη διαθέσιμο για πώληση στην Ελλάδα

Kατά της διάρκεια της εκδήλωσης  ο Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT MÓ, Lucas Casasnovas  παρέδωσε δωρεάν για χρήση από τις τοπικές δημοτικές αρχές το πρώτο ηλεκτρικό e-Scooter 125 ενώ εντός των προσεχών ημερών θα παραδοθούν δωρεάν  άλλα δύο eScooter 125 στην Αστυνομία του νησιού.