ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα τέσσερα μοντέλα της Nissan που κατέγραψαν τις καλύτερες βαθμολογίες στις ΗΠΑ

Κάθε χρόνο στην Αμερική γίνεται ένας διαγωνισμός  όπου ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια, βαθμολογούν τα αυτοκίνητά τους.

Ο  θεσμός των VSAs μετρά με αντικειμενικότητα την ικανοποίηση των ιδιοκτητών οχημάτων. Υπάρχουν  36 ξεχωριστά χαρακτηριστικά, που βαθμολογούνται και αφορούν κυρίως  την οδηγική απόδοση, την  άνεση , τον εσωτερικό σχεδιασμό. Οι νικητές αναδεικνύονται από  τις απαντήσεις περισσότερων από 89.000 νέων ιδιοκτητών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών. Τα βραβεία VSAs  έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου να αντικατοπτρίζουν μια πλήρη εικόνα της εμπειρίας ιδιοκτησίας.

Στον 25ο θεσμό των βραβείων AutoPacific Vehicle Satisfaction 2021 των ΗΠΑ τέσσερα αυτοκίνητα της Nissan κέρδισαν τις υψηλότερες βαθμολογίες.

Τι είπαν οι Αμερικάνοι που βαθμολόγησαν  τα αυτοκίνητα.

2021 Rogue: Είναι το πιο ολοκληρωμένο SUV Crossover μεσαίου μεγέθους

Παραμένει ένα από τα best sellers της κατηγορίας και έχει αποδειχθεί ότι είναι η συνταγή της επιτυχίας της Nissan στην αμερικανική αγορά. Είναι ευρύχωρο και έχει τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους. Διαθέτει τετρακίνηση και την στάνταρ τεχνολογία ασφαλείας.

2021 Armada : Το πιο ολοκληρωμένο Μεγάλο SUV

Το Armada, το μεγάλου μεγέθους SUV της Nissan,  κατέκτησε επάξιο τον τίτλο του  πιο ολοκληρωμένου Μεγάλου SUV,  για 3η συνεχόμενη χρονιά. Οι ιδιοκτήτες του Armada δίνουν βαθμολογία για το SUV τους  κοντά στην κορυφή, σε 29 από τα 36 χαρακτηριστικά που αξιολογήθηκαν.

2021 Sentra : Το πιο ολοκληρωμένο Compact Aυτοκίνητο

Το Sentra είναι ένα κομψό, καλά διαμορφωμένο αυτοκίνητο  και η βάση των ιδιοκτητών του το κατατάσσει εντυπωσιακά  ψηλά και στα 36 χαρακτηριστικά της έρευνας. Οι ιδιοκτήτες του Sentra   δίνουν εύσημα στο έντονο εξωτερικό του στυλ. Η καμπίνα είναι μοντέρνα. Θεωρείται από τα πλέον οικονομικά σε κατανάλωση αυτοκίνητα.

Versa 2021 : Το πιο ολοκληρωμένο Subcompact Aυτοκίνητο

Οι ιδιοκτήτες του Versa το κατατάσσουν ίσα ή υψηλότερα από τον ανταγωνισμό, σε 33 από τα 36 χαρακτηριστικά που αξιολογήθηκαν. Τα subcompact sedans δεν χρειάζεται να φαίνονται συντηρητικά ή να υστερούν σε ανέσεις. Είναι ικανοποιημένοι με το εξωτερικό στυλ και τις αναλογίες, την ορατότητα που προσφέρει το κάθισμα του οδηγού, τον εσωτερικό σχεδιασμό, την άνεση των μπροστινών καθισμάτων,  την ευρυχωρία των επιβατών, την υψηλή οικονομία καυσίμου, όπως και τον χειρισμό και την πέδηση.