ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Groupe Renault στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος (ΟΚΑΑ Edition)

Δυναμικό παρόν δίνει το GroupeRenault,  στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος, στην Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη, με τις πιο αντιπροσωπευτικές και πλήρεις προτάσεις στον τομέα των ελαφρών φορτηγών των μαρκών Renault & Dacia, το Renault Clio VAN και το Dacia Dokker VAN.  

Το 1ο Motor Show Επαγγελματικών ξεκινάει την Κυριακή, 31 Μαρτίου (8:00-20:00) στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη και θα διαρκέσει  μέχρι και την Τρίτη 2 Απριλίου (9:00-20:00).

Το Groupe Renault που συμμετέχει στην έκθεση με τα επαγγελματικά οχήματα ανακοίνωσε ότι η χρονιά (2018) έκλεισε με αύξηση τόσο σε παγκόσμια κλίμακα όσο και στην Ελλάδα όπου η γκάμα των επαγγελματικών Renault PRO+ πέτυχε ιστορικά κορυφαία νούμερα, με μερίδιο της τάξης του 3,3%, ένα ποσοστό αυξημένο κατά 76,5% σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Αντιστοίχως, και η επίδοση των επαγγελματικών Dacia ήταν αξιοσημείωτη για το 2018, με το μερίδιό τους να φτάνει το 1,4%, συμβάλλοντας έτσι σε ένα σύνολο μεριδίου των επαγγελματικών του GroupeRenault στην Ελλάδα της τάξης του 4,7%. 

Η γκάμα RenaultPro+ εκπροσωπείται από το μοντέλο που αποτελεί την αιχμή του δόρατος των πωλήσεών της στην Ελλάδα, το κορυφαίο Clio VAN.

Βασιζόμενο στο εμβληματικό γαλλικό bestseller, μπορεί και προσφέρει τη χρηστικότητα που χρειάζεται ο επαγγελματίας, με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φόρτωσης, την  προστατευτική επένδυση δαπέδου και το «έξυπνο» κάλυμμα που κρατάει τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από το φορτίο. Τα παραπάνω πλεονεκτήματα συνδυάζονται με την ξεχωριστή σπορτίφ εμφάνιση, την κορυφαία αίσθηση στο δρόμο αλλά και το πολυτελές και πλούσιο εξοπλιστικά εσωτερικό του δημοφιλούς μοντέλου.

Αυτά σε συνδυασμό με τον κορυφαίο κινητήρα diesel 1.5 dCi με απόδοση 75 ή 90 ίππων, που εξασφαλίζει υποδειγματική οικονομία και δυναμικές επιδόσεις, δημιουργούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του κάθε επαγγελματία. Η  γκάμα των επαγγελματικών Renault PRO+ καλύπτεται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, καθώς και με οδική βοήθεια Renault Assistance για 5 χρόνια.

H Dacia, εκπροσωπείται από το νέο Dokker VAN, την ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο επαγγελματία, που δεν κάνει εκπτώσεις σε αξιοπιστία & δυνατότητες. To Dokker VAN χρησιμοποιεί τις δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις του GroupeRenault, όπως, μεταξύ άλλων, τον κορυφαίο diesel κινητήρα της αγοράς (1.5 dCi), με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μόλις 4,1 λτ./100 χλμ. και κόστος συντήρησης που δεν ξεπερνάει το 0,5 ευρώ/ημέρα!

Με ωφέλιμο φορτίο 750 κιλά, την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου όγκου/τιμής (έως 3,9 μ3) στην κατηγορία του, αλλά και με πρακτικές λύσεις, όπως το ανακλινόμενο-αναδιπλούμενο-αποσπώμενο κάθισμα DaciaEasySeat, που επιτρέπει την μεταφορά φορτίου έως 3,11 μ., το νέο DaciaDokkerVan αποτελεί την κορυφαία επιλογή πρακτικότητας και αποδοτικότητας.

Οι δυνατότητες μετασκευής, ο πλούσιος εξοπλισμός του, που περιλαμβάνει από HillStartAssist, μέχρι CruiseControl και ηχοσύστημα με bluetooth& χειριστήρια στο τιμόνι, και η κορυφαία αξιοπιστία που επιβεβαιώνεται με την παροχή 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης, καθιστούν το Dokker VAN τον ορισμό του Valuefor Money.

Οι επισκέπτες του MotorShow έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο DaciaDokker VAN στο χώρο των testdrives.