ΔΙΕΘΝΗ

12χρονη ήταν θαμμένη κάτω από το χιόνι για 18 ώρες!

Θαμμένη για 18 ώρες στο σπίτι της στο Κασμίρ του Πακιστάν κάτω από όγκους χιονιού παρέμενε μία 12χρονη. Όταν χιονοστιβάδα καταπλάκωσε το οίκημα.

Η Σαμίνα Μπίμπι ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια. Καθώς παρέμεινε εγκλωβισμένη σε ένα δωμάτιο, που είχε θαφτεί κάτω από το χιόνι.

Ο απολογισμός από τις χιονοστιβάδες που έπληξαν το Νίλαμ Βάλεϊ, στην περιοχή των Ιμαλάιων, ανήλθε στους 74 νεκρούς. Σύμφωνα με Πακιστανούς αξιωματούχους, την ώρα που οι διασώστες συνεχίζουν να ανασύρουν σορούς. Συνολικά οι νεκροί σε όλο το Πακιστάν, έφτασαν τους 121, σύμφωνα με το Associated Press.

Η Σαμίνα ήταν μεταξύ των τυχερών.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί», είπε στο Reuters από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο Μουζαφαραμπάντ, όπου εκείνη και δεκάδες άλλοι τραυματίες νοσηλεύονται, μετά την αεροδιακομιδή τους.

Για τη μητέρα της Σαμίνα, τη Σαχνάζ Μπίμπι, η οποία έχασε έναν γιο και μια ακόμη κόρη, η διάσωση της 12χρονης ήταν ένα θαύμα. Αφού την ανέσυραν από το χιόνι, η Σαχνάζ είπε η ίδια και ο αδελφός της Ιρσχάντ Αχμάντ είχαν χάσει κάθε ελπίδα ότι θα έβρισκαν τη Σαμίνα ζωντανή.