ΔΙΕΘΝΗ

Αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος – τέρας που σκότωσε και κάρφωσε στα κάγκελα τρία μικρά παιδιά!

Οργή αλλά και ανησυχία έχει προκαλέσει στην Βρετανία η απόφαση αποφυλάκισης του «Τέρατος του Γούστερ», του ανθρώπου που τη δεκαετία του '70 δολοφόνησε τρία μικρά παιδιά . 
Ο 67χρονος σήμερα ΜακΓκρίβι διέπραξε την τριπλή δολοφονία στη ηλικία των 21 ετών. 
Συγκεκριμένα, στις 13 Απριλίου του 1973, ημέρα Παρασκευή, οι γονείς των τριών παιδιών, Έλσι και Κλάιβ Ραλφ, ζήτησαν από τον νεαρό, που ήταν νοικάρης τους, να φυλάξει τα παιδιά τους το σύντομο διάστημα που θα έλειπαν απο το σπίτι. Τα δύο χρόνια που ζούσε μαζί με την οικογένεια Ραλφ, ο ΜακΓκρίβι είχε κάνει πολλές φορές baby sitting, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. 

Εκείνη τη βραδιά όμως, χωρίς ποτέ να κατανοήσει κανείς το λόγο, ο 21χρονος σκότωσε τα τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο, με διαφορετικούς τρόπους, προτού κατακρεουργήσει τα πτώματά τους και τα καρφώσει στα κάγκελα του φράχτη του γειτονικού σπιτιού. 
Όταν το ζεύγος Ραλφ επέστρεψε στο σπίτι του το μοιραίο βράδυ, οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν προτού αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα, τους μετέφεραν στο τμήμα και εκεί τους ανακοίνωσαν ότι και τα τρία παιδιά τους ήταν νεκρά.

Ο ΜακΓκρίβι είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου το 9 μήνων μωρό τους, είχε στραγγαλίσει το 4χρονο αγοράκι τους και είχε είχε κόψει τον λαιμό της δίχρονης κορούλας τους. 
Η μόνη αιτιολογία που παρουσίασε ποτέ ήταν ότι «το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει».
Μιλώντας στη Sun, η 68χρονη σήμερα μητέρα των τριών παιδιών εξέφρασε την οργή και την απελπισία της για την αποφυλάκιση του ΜακΓκρίβι. 
«Μου είχαν πει ότι δεν θα έβγαινε ποτέ από τη φυλακή. Κάρφωσε τα μωρά μου σε κάγκελα, τα ακρωτηρίασε και πέθαναν μαρτυρικά», δήλωσε κλαίγοντας η γυναίκα.