ΔΙΕΘΝΗ

Αγνοούμενος άνδρας εντοπίστηκε μέσα σε… καρχαρία!

Τα λείψανα ενός άνδρα που είχε εξαφανιστεί στη νότια Αργεντινή στις αρχές του Φεβρουαρίου, φαίνεται ότι εντοπίστηκαν μέσα σε καρχαρία που αιχμαλώτισαν ντόπιοι ψαράδες.

Η οικογένεια του 32χρονου Diego Barría, όπως ονομαζόταν ο αγνοούμενος, αναγνώρισε τα λείψανά του από ένα χαρακτηριστικό τατουάζ που έφερε στο σώμα του και ήταν ακόμα ορατό, όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομικός που ήταν υπεύθυνη για την έρευνα, Daniela Millatruz.

Όπως μετέδωσε το abcnews, στις 18 Φεβρουαρίου ο Μπαρία πήγε να κάνει θαλάσσια σπορ στην παραλία Ρόκας Κολοράντας, κοντά στην Κομοντόρο Ριβαντάβια. Λίγες ημέρες αργότερα το κράνος του και το quadski που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν κατεστραμμένα στην αμμουδιά, κοντά στο σημείο όπου θεάθηκε για τελευταία φορά ο 32χρονος.

Άμεσα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του.

Το πρωί της Κυριακής (26/2), η κατάθεση δύο ψαράδων στην ακτοφυλακή φώτισε την υπόθεση. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, «ψάρεψαν τρεις καρχαρίες κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε ο εξοπλισμός του 32χρονου και καθώς τους καθάριζαν βρήκαν σε έναν από αυτούς «πήχη χεριού με ένα τατουάζ τριαντάφυλλου και το όνομα «Χοσεφίνα»».

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη στον 32χρονο με τις Αρχές να συνεχίζουν την έρευνα. Σημειώνεται ότι τα λείψανα θα υποβληθούν σε εξέταση DNA για να επιβεβαιωθεί και επισήμως ότι ανήκουν στον 32χρονο άνδρα.

Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Barría να χτύπησε βράχια, να έχασε τις αισθήσεις του στην αμμουδιά. και στη συνέχεια τα κύματα να παρέσυραν το πτώμα του στη θάλασσα.