ΔΙΕΘΝΗ

Συγκλονιστικό βίντεο! Βρήκαν μετά από 32 χρόνια τον γιο τους!

Τον γιο τους που είχε απαχθεί πριν από 32 ολόκληρα χρόνια από ένα ξενοδοχείο, κατάφεραν να συναντήσουν και πάλι ένα ζευγάρι Κινέζων, σε μια ιστορία που εχει συγκινησει την Κίνα.

Ο Μάο Γιν απήχθη σε ηλικία 2 ετών το 1988, όταν ο πατέρας του σταμάτησε για να του πάρει λίγο νερό στο δρόμο προς τον παιδικό σταθμό . Οι γονείς του τότε ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες σε όλη την χώρα, με την μητέρα του να διανέμει πάνω από 100.000 φυλλάδια με την φωτογραφία του.

Με την πάροδο του χρόνου, εμφανίστηκε σε πολλές κινεζικές εκπομπές για να ζητήσει βοήθεια, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του X Factor. Ακολούθησε πάνω από 300 στοιχεία, αλλά τελικά δεν βρήκε τον γιο της. Το 2007, η Λι άρχισε να εργάζεται εθελοντικά σε μία ομάδα που ονομάζεται «Baby Come Back Home», προκειμένου να βοηθήσει άλλους γονείς να βρουν τα χαμένα τους παιδιά. Σύμφωνα με τα κρατικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης, βοήθησε στην επανένωση 29 παιδιών με τις οικογένειές τους, με τον γιο της όμως να εξακολουθεί να αγνοείται.

Τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έλαβε μια πληροφορία για έναν άνδρα από την επαρχία Σιτσουάν στην νοτιοδυτική Κίνα, περίπου 1.000 χιλιόμετρα από την πόλη τους, ο οποίος είχε υιοθετήσει ένα μωρό πολλά χρόνια πριν. Η αστυνομία εντόπισε τον υιοθετημένο, 34χρονο πλέον άνδρα, και έκανε ένα τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είχε σχέση με τον Μάο Ζεντζίνγκ και την Λι Τζινγκζί. Το τεστ βγήκε θετικό.

Η οικογένεια επανενώθηκε και ο γιος – 34 ετών πλέον – δήλωσε ότι σχεδιάζει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους γονείς του.