ΔΙΕΘΝΗ

Ανάγκαζαν την κόρη τους να κάνει σεξ μαζί τους…

Μια μητέρα που ανάγκαζε την κόρη της να κάνει σεξ μαζί της και με τον άντρα της παραδέχτηκε δημοσίως ότι μισεί τον εαυτό της για τα εγκλήματά της. "Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σεξ μαζί τους", τόνισε η νεαρή γυναίκα, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα της την αντάμειβε και της έδειχνε πώς να το απολαμβάνει.

Στο σπαρακτικό επεισόδιο του Dr. Phil η νεαρή κοπέλα συνάντησε ξανά τη βιολογική της μητέρα που την κακοποιούσε από τα 11 της χρόνια. Μιλώντας 20 χρόνια μετά την τρομακτική κακοποίηση, η Amanda μοιράστηκε τη σπαρακτική ιστορία της. Οι γονείς της την ανάγκαζαν να ποζάρει για σέξι φωτογραφίες και βιντεοσκοπούσαν τις ερωτικές τους επαφές μαζί της για να τις πουλήσουν στο διαδίκτυο.

"Ξέρω ότι έκανα λάθος επιλογές", είπε με δάκρυα στα μάτια η Justine. "Μου κλέψατε την αθωότητά μου" της είπε η Amanda όταν οι δύο γυναίκες ήρθαν αντιμέτωπες. "Σε ποιο παράλληλο σύμπαν μια μητέρα παρακολουθεί την κόρη της να εκτελεί μια σεξουαλική πράξη με τον άντρα και πατέρα της;", ρώσε ο Dr. PHil την Justine.

"Η Justine θα μου έδειχνε πόσο καλό σεξ έκανε με τον πατέρα μου μπροστά μου". Αφού έπαιρναν αυτό που ήθελαν από την κόρη τους, θα συνέχιζαν με τη φυσιολογική οικογενειακή ρουτίνα τους. Απειλούσαν την κορούλα τους να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. "Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά εξακολουθεί να είναι δύσκολο να δεχτώ ότι βγήκαν από τη φυλακή. Δεν νομίζω ότι μου έχει ζητήσει συγγνώμη ο Jim", τόνισε, επισημαίνοντας ότι επιχείρησε να την προσεγγίσει μέσω facebook.

Ήταν το 1996 που η Justine και ο βιολογικός πατέρας της Amanda, Jim, κατηγορήθηκαν για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της τότε 13χρονης κόρη τους. Οι δύο γονείς παραδέχτηκαν την ενοχή τους και καταδικάστηκαν σε 20ετείς ποινές φυλάκισης.