ΔΙΕΘΝΗ

Ανατριχιάζει η ομολογία Τούρκου ποδοσφαιριστή για το πώς έπνιξε τον 5χρονο γιο του!

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ Τζεβχέρ Τοκτάς, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε των πεντάχρονο γιο του, που είχε πιθανώς νοσήσει από τον κορωνοϊό, στο νοσοκομείο επειδή «δεν τον αγαπούσα».

Ο πεντάχρονος Κασίμ είχε υψηλό πυρετό και δυσκολίες στην αναπνοή και το αγόρι και ο πατέρας τέθηκαν μαζί σε καραντίνα καθώς οι γιατροί φοβόντουσαν μόλυνση από κορωνοϊό. Το παιδί μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά πέθανε λιγότερο από δύο ώρες αργότερα.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός λέγεται ότι πήγε στην αστυνομία 11 ημέρες μετά τον θάνατο του γιου του και ομολόγησε. «Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς να σταματήσω. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, έβγαλα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα. Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», είπε ο Τοκτάς, που έχει παίξει στη Super Lig της Τουρκίας.

Φυσικά η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψή του, θα δικαστεί και αντιμετωπίζει ισόβια ποινή φυλάκισης.