ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτη τραγωδία: Δίδυμα πνίγηκαν μέσα σε πλυντήριο ρούχων!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία ο τραγικός χαμός δύο διδύμων αγοριών, τα οποία πιστεύεται πνίγηκαν μέσα με πλυντήριο ρούχων όταν η μητέρα τους πετάχτηκε σε μια δουλειά έξω από το σπίτι, αφήνοντάς τα μόνα για έξι λεπτά.

 

 

 

Οι άψυχες σοροί των άτυχων αγοριών, του Nishant και του Nakshya, εντοπίστηκαν από τον πατέρα τους μισή ώρα μετά το τραγικό συμβάν, αφού ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν κάνει άνω κάτω το σπίτι αναζητώντας τα παιδιά τους.

Η μητέρα των αγοριών είχε γεμίσει το πλυντήριο με 12-15 λίτρα νερού το πρωί του Σαββάτου όταν συνειδητοποίησε ότι της είχε τελειώσει το απορρυπαντικό. Χωρίς να φαντάζεται τι θα μπορούσε να συμβεί, άφησε τα δίδυμα να παίζουν στο σπίτι και πετάχτηκε στο κατάστημα της γειτονιάς γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, για να πάρει ένα νέο μπουκάλι.

Έξι λεπτά αργότερα είχε γυρίσει στο σπίτι, ωστόσο τα αγοράκια ήταν εξαφανισμένα και, πανικόβλητη, ζήτησε από έναν γείτονα να καλέσει την αστυνομία. Προτού προλάβει ωστόσο να φτάσει το περιπολικό, ο πατέρας (ο οποίος ειδοποιήθηκε και έτρεξε στο σπίτι) έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα αγοράκια πρέπει να σκαρφάλωσαν πάνω στη στοίβα με τα άπλυτα που είχε αφήσει η μητέρα δίπλα στο ψηλό πλυντήριο και να έπεσαν μέσα, καθώς προσπαθούσαν να κοιτάξουν στον κάδο. Ήταν, δηλαδή, καθαρά ένα ατύχημα.

«Το δεύτερο παιδί ακολούθησε το πρώτο και έπεσε μαζί του μέσα στον κάδο. Τα παιδιά προσπάθησαν να βγουν, αλλά είχαν σφηνώσει. Λίγο αργότερα ήταν πνιγμένα. Δεν υπήρχε τρόπος να βγουν έξω», δήλωσε ο επίτροπος της Αστυνομίας.