ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτη τύχη! Ολλανδός είχε βγάλει εισιτήρια και για τις δύο μοιραίες πτήσεις των μαλαισιανών αερογραμμών αλλά τελικά δεν πέταξε σε καμία.

 

 

ollandos-660

Αν δεν σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις. Είτε είχε άγιο , είτε τη θεά τύχη με το μέρος του, το βέβαιο είναι ότι Μάαρτεν ντε Γιόνγκε, η ζωή τον θέλει ακόμα μαζί της.

Ο Μάρτιν, που είναι ποδηλάτης  από την Ολλανδία, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca,  είχε βγάλει εισιτήριο για να ταξιδέψει και με τις δυο μοιραίες πτήσεις της Malaysia Airlines και ακύρωσε το ταξίδι του και τις δύο φορές την τελευταία στιγμή!

Την πρώτη φορά, ο ντε Γιόνγκε, που έχει συμβόλαιο με τη ποδηλατική ομάδα Terengganu, με έδρα τη Μαλαισία, είχε κανονίσει να επιστρέψει από τη Μαλαισία με τη μοιραία πτήση που εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, αλλά δεν μπήκε τελικά στο αεροπλάνο και ακύρωσε το εισιτήριο, επειδή ανέλαβε την τελευταία στιγμή την υποχρέωση να αγωνιστεί σε έναν αγώνα στην Ταϊβάν.

Και λίγους μήνες αργότερα ήταν να πάρει την άλλη μοιραία πτήση, εκείνη της MH17 της Malaysia Airlines, αλλά για ακίομα μια φορά η θεά τύχη ήταν μαζί του, καθώς, βρήκε φθηνότερο εισιτήριο επιστροφής στην Ευρώπη από άλλη αεροπορική εταιρεία, με άλλη διαδρομή και ακύρωσε την κράτηση στην πτήση που καταρρίφθηκε.