ΔΙΕΘΝΗ

Καβγάς στο κάστρο λίγο μετά το θάνατο της Ελισάβετ! Γιατί τσακώθηκαν Κάρολος-Χάρι

Η βασίλισσα δεν είχε παρά μόνο λίγες ώρες νεκρή και ο γιος της τσακωνόταν με τον εγγονό της για χάρη της Μέγκαν!

Οπως αποκαλύπτει η βρετανική The Sun, ο πρίγκιπας Χάρι θεώρησε πως λίγες ώρες αφότου πέθανε η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και ο πατέρας του ανέβηκε στο θρόνο, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συνεχίσει τον καβγά με τον πατέρα του, με θέμα την Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως αποκαλύπτει το βρετανικό μέσο, το τηλεφώνημα του Καρόλου στον πρίγκιπα Χάρι το απόγευμα εκείνης της Πέμπτης, όταν όλη η οικογένεια μαζευόταν στο Μπαλμόραλ για να αποχαιρετήσει την βασίλισσα Ελισάβετ, ένα τηλεφώνημα στο οποίο ο Κάρολος ζήτησε από τον Χάρι να μην φέρει μαζί του την Μέγκαν Μαρκλ, γιατί δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο, εξόργισε τον μικρό του γιο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τον σνομπάρει λίγες ώρες αργότερα όταν τον κάλεσε σε δείπνο, στο πρώτο του δείπνο με τα παιδιά του ως βασιλιάς. Αυτό ισχυρίζονται βασιλικές πηγές που μίλησαν στη The Sun.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ήθελε η Μέγκαν Μαρκλ να τον ακολουθήσει στο Μπαλμόραλ καθώς όλη η οικογένεια ακύρωσε το πρόγραμμά της και πέταξε για τη Σκωτία εκείνο το μεσημέρι της 8ης Σεπτεμβρίου όταν ειδοποιήθηκαν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μόνο κάποιες ώρες ζωής.

Σε κάποια στιγμή σήμανε συναγερμός όταν ο εκπρόσωπος των Σάσεξ ανακοίνωσε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ακυρώνουν το πρόγραμμά τους στο Λονδίνο και κατευθύνονται στο Μπαλμόραλ. Αμέσως μπήκαν τα μεγάλα μέσα, ο ίδιος ο Κάρολος κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και του εξήγησε ότι δεν μπορεί να τον συνοδεύσει η σύζυγός του στον τελευταίο αποχαιρετισμό στη βασίλισσα, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις παρίσταται μόνο η στενή οικογένεια. Ούτε η Κέιτ Μίντλετον είχε μεταβεί στο Μπαλμόραλ.

Η Sun υποστηρίζει ότι ακολούθησε καβγάς των δύο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Χάρι πάλεψε να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στη Μέγκαν Μαρκλ να έρθει μαζί του και έχασε την πτήση που μετέφερε τον Γουίλιαμ και τους θείους τους Άντριου και Έντουαρντ στη Σκωτία.

Ο πρίγκιπας – ο οποίος προκάλεσε κρίση στο παλάτι όταν ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν και έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο για την Καλιφόρνια πριν από δύο χρόνια και κατόπιν αρχίσουν να καταφέρονται δημοσίως κατά του παλατιού εκτοξεύοντας κατηγορίες για ρατσισμό και καταπίεση – ήταν τόσο θυμωμένος που ο Κάρολος απέκλεισε την Μέγκαν Μαρκλ από το Μπαλμόραλ, ώστε αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Κάρολο, τον Γουίλιαμ και τη βασίλισσα σύζυγο Καμίλα. Ενα πρώτο οικογενειακό δείπνο μετά το θάνατο της Ελισάβετ και την άνοδο του Καρόλου στο θρόνο.

Αντ’ αυτού, έφαγε με τους θείους του πρίγκιπες Αντριου και Εντουαρντ πριν φύγει νωρίς το επόμενο πρωί.

Η Sun επικαλείται μια πηγή που δήλωσε: «Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος προσπαθώντας να πάρει μαζί του τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ και καβγαδίζοντας με την οικογένειά του που έχασε την πτήση.