ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτος ο Τραμπ! Δεν είναι Πάρκινσον – Είναι λάθος παπούτσια!

Κάθε συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ έχει και τις… ιδιαίτερες απαντήσεις της και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά, καθώς ο Αμερικανός Πρόσεδρος μίλησε σε δημοσιογράφο της Wall Street Journal και απάντησε στις φήμες για την υγεία του.

Δεν έχω Πάρκινσον, τα παπούτσια φταίνε για το περπάτημα είπε ο αμερικανός Πρόεδρος και έγινε πάλι… θέμα προς συζήτηση!

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφο της Wall Street Journal σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα, είπε πως δεν έχει Πάρκινσον και πως για το γεγονός ότι κατέβηκε διστακτικά από μια ράμπα μετά από εκδήλωση στην στρατιωτική ακαδημία του West Point, η αιτία ήταν τα… παπούτσια του.

«Ήμουν εκεί για ώρες. Και τι εισπράττω γι’ αυτό; Όλοι επικεντρώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο περπάτησα στη ράμπα. Έχω Πάρκινσον; Δεν το πιστεύω» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Τραμπ υποστήριξε ότι η εικόνα που καταγράφηκε προκλήθηκε από τα παπούτσια που φορούσε επιμένοντας ότι «τα τελευταία μέτρα τα έτρεξα».

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τα ίδια παπούτσια τα φορούσε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λέγοντας στον δημοσιογράφο Μάικλ Μπέντερ «μπορώ να στα δείξω αν θέλεις».

Στην παρατήρηση, τέλος, του δημοσιογράφου της WSJ ότι οι αντίπαλοί του επικεντρώνονται στην υγεία του επειδή το ίδιο έκαναν και οι Ρεπουμπλικανοί με τον Τζο Μπαίντεν, ο Τραμπ απάντησε ότι «ε, εντάξει είμαι τέσσερα χρόνια νεώτερος. Αλλά όχι, το θέμα δεν είναι η ηλικία του Μπάιντεν. Γνωρίζω ανθρώπους που είναι πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα το μυαλό των οποίων είναι τόσο κοφτερό όσο όταν ήταν 25 ετών».