ΔΙΕΘΝΗ

Ασύλληπτο: Γονείς τέρατα έσπασαν το κρανίο του μωρού τους!

Ούτε ο πιο αρρωστημένος νους δεν μπορεί να διανοηθεί τα μαρτύρια που πέρασε στα χέρια των γονιών του ένα αγγελούδι πέντε μηνών.

Ο Preston Kinglesmith και η σύζυγός του, Victoria είναι κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του γιου τους, τον οποίο χτύπησαν με τέτοια μανία που έσπασαν το κρανίο του!

Το μωρό δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στο νοσοκομείο της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ενώ οι γιατροί έπαθαν σοκ από την σφοδρότητα των χτυπημάτων που είχε πάνω του ο Preston Jr. Το μέτωπό του ήταν σπασμένο, όπως και αρκετά σημεία στο πλάι του κεφαλιού. Το 5 μηνών αγοράκι, αιμορραγούσε από την μύτη και τα μάτια!

Το μωρό πήγαν στο νοσοκομείο οι ίδιοι οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα χτυπήματα και έκαναν λόγο για πτώση του παιδιού. Κάτι το οποίο φυσικά και δεν πίστεψαν οι γιατροί, που κάλεσαν την αστυνομία.

«Προφανώς και ποτέ δεν συνέβη η ιστορία που μας είπαν οι δυο γονείς. Το μωρό υπέφερε στα χέρια αυτών των ανθρώπων», δήλωσε ο Gary Knight, εκπρόσωπος της αστυνομίας.