ΔΙΕΘΝΗ

«Αταξίες» Τραμπ ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια

Από την Ουγγαρία έρχεται η χρονικά τελευταία καταγγελία για τον Ντόναλντ Τραμπ και τις «αταξίες» του με το γυναικείο φύλο αν και παντρεμένος με τη σύζυγό του, Μελάνια.

Όπως κατήγγειλε η πρώην Μις Ουγγαρία Κάτα Σάρκα το 2013 ο Τραμπ την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Μόσχα όπου ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ βρισκόταν για τα καλλιστεία Miss Universe.

Σύμφωνα με το 30χρονο σήμερα μοντέλο οι δύο τους συναντήθηκαν σε ένα πάρτι μετά τα καλλιστεία με τον Τραμπ να της πιάνει  το χέρι ενώ γύρω του βρίσκονταν οι σωματοφύλακές του.

«Μου έπιασε το χέρι, με τράβηξε κοντά του και με ρώτησε: Ποια είσαι; Με ξάφνιασε τόσο που το μόνο που κατάφερα να απαντήσω ήταν "Ουγγαρία" και στη συνέχεια αφού με ρώτησε "γιατί είσαι εδώ;" μου έδωσε την επαγγελματική του κάρτα στην οποία αναγραφόταν το τηλέφωνό του  ενώ μου είπε τον αριθμό του δωματίου στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε αλλά και το όνομά του "Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε η Σάρκα σε εκπομπή της ουγγρικής τηλεόρασης.

Η Σάρκα, μάλιστα, παρουσιάσε και την κάρτα που της έδωσε τότε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αναμένεται να ορκιστεί και επίσημα στις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο το 30χρονο σήμερα μοντέλο απέρριψε την πρόταση του Τραμπ γιατί όπως είπε «δεν ήταν ο τύπος μου». Σημειώνεται ότι το 2013 ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος οχτώ χρόνια με την Μελάνια Τραμπ, την επόμενη «πρώτη κυρία των ΗΠΑ».