ΔΙΕΘΝΗ

Έχασε την κόρη του στο τρένο και τη βρήκε μετά από 20 χρόνια!

Μετά από 20 χρόνια ξαναβρήκε την οικογένειά της η Γιούλια, που απήχθη όταν ήταν 4 ετών από το τρένο, ενώ ο πατέρας της είχε αποκοιμηθεί.

Την 1η Οκτωβρίου του 1999 ο Βίκτορ ταξίδευε με το τρένο με την 4χρονη κόρη του. Όμως, τον πήρε ο ύπνος στο βαγόνι και όταν τον ξύπνησε ο σταθμάρχης, είδε έντρομος ότι το παιδί του είχε εξαφανιστεί.

Αμέσως πήγε στην αστυνομία αλλά όχι απλά δεν κατάφερε να εντοπίσει την κορούλα του αλλά θεωρήθηκε και ο ίδιος ύποπτος για τη δολοφονία της.

«Πέρασαν 20 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή. Όμως ποτέ δεν χάσαμε την ελπίδα μας και τελικά συναντηθήκαμε» λέει με δάκρυα στα μάτια η Λουντμίλα, μητέρα της 24χρονης πια κοπέλας.

Η Γιούλια θυμάται ότι για αρκετές ημέρες ήταν με ένα ζευγάρι που προφανώς την είχε απαγάγει. Στη συνέχεια την παράτησαν σε έναν σταθμό τρένου και τελικά κατέληξε σε κάποιο ορφανοτροφείο ενώ μετά δόθηκε για υιοθεσία.

«Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους. Τόσο στους βιολογικούς, όσο και στους θετούς μου γονείς, σε αυτούς που με γέννησαν αλλά και σε αυτούς που με μεγάλωσαν» λέει η 24χρονη κοπέλα.