ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη: Άνοιξε την κοιλιά της γυναίκας του με δρεπάνι για να δει το φύλο του μωρού τους!

Εκτός κάθε λογικής το περιστατικό που συνέβη πριν λίγες μέρες στην πολιτεία Ούταρ Πραντές στην Ινδία, με έναν άνδρα να ανοίγει με δρεπάνι την κοιλιά της συζύγου του, προκειμένου να δει, σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας του, το φύλο του μωρού τους. Επακόλουθο ήταν το βρέφος να γεννηθεί νεκρό.

Το ζευγάρι έχει πέντε κόρες και ο άνδρας πίεζε την σύζυγό του για έναν γιο. Ο δράστης συνελήφθη και αρνείται ότι επιχείρησε να την βλάψει σκόπιμα, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι της πέταξε το δρεπάνι αλλά δεν πίστευε ότι θα την τραυμάτιζε τόσο σοβαρά. «Έχω πέντε κόρες, ένας από τους γιους μου είναι νεκρός. Ξέρω ότι τα παιδιά είναι το δώρο του Θεού. Τώρα ό,τι πρόκειται να συμβεί, θα συμβεί» δήλωσε.

Αξιωματικοί της αστυνομίας δήλωσαν στο BBC ότι η τραυματισμένη σύζυγος είναι σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα, στο Δελχί.

Η αδερφή της συζύγου είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι το ζευγάρι είχε συχνούς τσακωμούς για τον γιο που δεν είχαν.

Η επιθυμία των Ινδών γονέων να έχουν γιους αντί για κόρες δημιούργησε μια αλλαγή στην αναλογία των δύο φύλων.

Περίπου 46 εκατομμύρια κορίτσια εξαφανίστηκαν από την Ινδία τα τελευταία 50 χρόνια, σύμφωνα με έκθεση του Ιουνίου του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό (UNFPA).