ΔΙΕΘΝΗ

ΦΡΙΚΗ! Μητέρα έβαλε το 8 μηνών μωρό της σε καταψύκτη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρίκη προκαλεί η πράξη μίας νεαρής μητέρας στο Τζόνσον Σίτι του Τενεσί, η οποία συνελήφθη από τις αρχές, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβαλε το βρέφος της μέσα σε καταψύκτη.
Η 19χρονη Brittany C. Smith εντόπισε έναν παρατημένο καταψύκτη που βρισκόταν εκτός λειτουργίας στην πίσω αυλή ενός ξένου σπιτιού, έβαλε μέσα το 8 μηνών βρέφος της και έκλεισε την πόρτα.
Στην κατάθεσή τους οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ανέφεραν πως είδαν την 19χρονη να στέκεται κρατώντας αγκαλιά το μωρό της δίπλα στον καταψύκτη.
Όπως είπαν, βγήκαν έξω για να της μιλήσουν και να δουν τι ακριβώς κάνει, αλλά εκείνη προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα μικρό χώρο που υπήρχε κάτω από το σπίτι. Το βρέφος εντοπίστηκε αργότερα στον πάτο του καταψύκτη όπου υπήρχε νερό που δεν ξεπερνούσε τα 2,5 εκατοστά.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Η νεαρή μητέρα συνελήφθη και κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που την ώθησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.