ΔΙΕΘΝΗ

ΦΡΙΚΗ! Τέσσερις έφηβοι βίαζαν επί 10 μέρες 13χρονη στο σχολείο – Την ώρα του διαλλείματος

Φρίκη προκαλεί η είδηση του ομαδικού βιασμού 13χρης από εφήβους μέσα σε σχολείο στο Ισραήλ.

Οι τέσσερις έφηβοι που κατηγορούνται ως δράστες φέρονται να βίαζαν συνεχώς επί δέκα ημέρες στα διαλείμματα των μαθημάτων

Το θύμα είναι 13 ετών και δήλωσε πως οι δράστες την έδεναν σε ένα από τα υπόγεια καταφύγια του σχολείου στα διαλείμματα για μια περίοδο δέκα ημερών.
Ο πατέρας της 13χρονης δήλωσε σε ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι πως τέσσερα αγόρια συνολικά βίασαν την κόρη του, καθώς κάθε φορά δύο στέκονταν απέξω και φύλαγαν τσίλιες, ενώ ένας την βίαζε κι ένας τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες!
«Δεν ξέρω πώς έγινε μέσα στο σχολείο τέτοιο πράγμα. Λέει ότι την απειλούσαν ότι θα την σκοτώσουν κι εκείνη και τον μικρό της αδερφό και ότι θα μοίραζαν σε όλους το βίντεο», είπε στην ίδια συνέντευξη ο πατέρας.
«Πού είναι οι δάσκαλοι; Πού είναι ο διευθυντής; Το κορίτσι είναι συντετριμμένο. Δεν έχει βγει από το δωμάτιό της από τότε και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει», συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για σχολείο στην νότια πόλη Νετιβότ, κοντά στην Γάζα.
Επίσημη καταγγελία στην αστυνομία έγινε την Παρασκευή και έκτοτε συνελήφθησαν τρεις 16χρονοι, εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες. «Δεν την έχει συναντήσει ποτέ και δεν βρισκόταν εκεί που το κορίτσι λέει ότι βιάστηκε», είπε ο δικηγόρος του στον Τύπο.