ΔΙΕΘΝΗ

Φρικιαστική αποκάλυψη! Σκότωσαν διαμέλισαν και διέλυσαν με οξύ μπαλαρίνα των Μπολσόι!

Σοκ προκάλεσε στη Ρωσία, η αποκάλυψη πως πίσω από την εξαφάνιση μιας μπαλαρίνας των φημισμένων μπαλέτων Μπολσόι, κρύβεται ένας άνδρας που την εκβίαζε με δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της, τη διαμέλισε και στη συνέχεια διέλυσε τη σορό της σε θειικό οξύ για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Οι υποψίες των επιθεωρητών της ρωσικής αστυνομίας, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης της 25χρονης Ολγας Ντεμίνα προ εξαετίας, στρέφονται στον 40χρονο Μαλκάζ Ντζαβόεφ, που περιγράφεται από ρωσικά μέσα ως «μάνατζερ» και «εραστής» της αγνοούμενης μπαλαρίνας.

Ο Ντζαβόεφ συνελήφθη το 2017 στη Μόσχα μετά την έκδοσή του κατόπιν εντάλματος της Ιnterpol από τις Αρχές της Γερμανίας, όπου είχε διαφύγει παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα. Πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση πεντέμισι ετών για απάτη αναφορικά με ένα διαμέρισμα που ανήκε στον φίλο της μπαλαρίνας, Αλεξέι Φετίσοφ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή της ρωσικής αστυνομίας στην εφημερίδα «Κομσομόλσκαγια Πράβντα», από τα χείλη του Ντζαβόεφ ξέφυγε πως η σορός της μπαλαρίνας «διαμελίστηκε και διαλύθηκε σε οξύ» και ό,τι απέμεινε κατέληξε πιθανώς σε πηγάδι κοντά σε λίμνη.

Λίγο πριν από την εξαφάνιση της μπαλαρίνας, ο Ντζαβόεφ την είχε συνοδέψει σ’ ένα ταξίδι εκτός Μόσχας για να χορέψει σε νυχτερινό κέντρο για μια ομάδα επιχειρηματιών, ενώ, όπως προκύπτει, είχε αγοράσει με τον πατέρα του θειικό οξύ. Ενα κρανίο, που εντοπίστηκε πέρυσι κοντά στο σημείο όπου καταγράφηκε το σήμα του κινητού του Ντζαβόεφ τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Ντεμίνα, αποδείχθηκε ότι δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η μπαλαρίνα φοβόταν μήπως κυκλοφορήσουν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες της με σεξουαλικό περιεχόμενο, κάτι που έγινε τελικά, αν και η ίδια κατέβαλε χρήματα, και ότι ο ύποπτος τη δολοφόνησε τη νύχτα της 20ής Αυγούστου του 2014 στο διαμέρισμά της.

Ο συνήγορος του Ντζαβόεφ επιμένει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και υποστηρίζει ότι η μπαλαρίνα ίσως διέφυγε στο εξωτερικό, όπου ονειρευόταν να ζήσει από παλιά.