ΔΙΕΘΝΗ

Για δέκα χρόνια της έλεγε «όχι» στο σεξ… Και του έκοψε το πέος!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, μια νεαρή Ινδή γυναίκα οδηγήθηκε εχθές στα άκρα από την επίμονη άρνηση του συζύγου της να της κάνει έρωτα, η οποία ξεκίνησε τον δεύτερο κιόλας χρόνο του γάμου της και κράτησε… μια δεκαετία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η 28χρονη Rita Yadav επιτέθηκε στον 31χρονο σύζυγό της, Ved Prakash, στο σπίτι τους στο Γκαζιαμπάντ της Ουτάρ Πραντές, την Πέμπτη το πρωί. 

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εργάζεται ως ταξιτζής, είχε μόλις επιστρέψει από την βραδινή βάρδια και είχε μπει στο ντους. Η σύζυγός του, τυφλωμένη από την επιθυμία να τον εκδικηθεί για την πολυετή του απόρριψη, τον περίμενε να βγει από την μπανιέρα και τον έριξε αναίσθητο χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα γουδοχέρι.

Έπειτα χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι της κουζίνας για να κόψει το πέος του, προτού τον κλειδώσει στο μπάνιο και πάει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Ο Ved ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγη ώρα αργότερα και τηλεφώνησε ουρλιάζοντας από τους πόνους σε έναν φίλο του, ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, το μικρό διάστημα που είχε παρέλθει από τον τραυματισμό και το γεγονός ότι η γυναίκα δεν κομμάτιασε το μόριο του άνδρα συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία η επέμβαση συγκόλλησης του πέους του.

«Μου έλεγε ότι με μισεί. Τσακωνόμασταν κάθε μέρα και μου έλεγε ότι σιχαινόταν το πρόσωπό μου. Με απειλούσε συνεχώς ότι θα έβρισκε ερωμένη. Ήθελα απελπισμένα να αποκτήσω παιδιά και τον ικέτευα να κάνουμε έρωτα, αλλά εκείνος μου έλεγε ότι προτιμά τις άλλες γυναίκες. Το βασανιστήριο αυτό κράτησε μια δεκαετία και δεν άντεχα άλλο», είπε η 28χρονη στους αστυνομικούς, φανερά μετανιωμένη.