ΔΙΕΘΝΗ

Ιβάνκα Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στον πατέρα μου!

Να δώσουν μία ευκαιρία στον πατέρα της κάλεσε σήμερα τους επικριτές του η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα, αναγνωρίζοντας ότι μερικές φορές και η ίδια τον συμβούλευε να σταματήσει να γράφει στο Twitter.

 

 

Όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC που μεταδόθηκε μερικές ώρες πριν από την ορκωμοσία του πατέρα της στην Ουάσινγκτον, η αγαπημένη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ παραδέχτηκε ότι η χώρα είναι «πολύ διχασμένη».

Ωστόσο «είδα, σε όλη τη ζωή μου, ότι ο πατέρας μου ήταν απίστευτος ενωτικός. Λοιπόν, σε καθέναν από τους επικριτές του, θα έλεγα "δώστε του χρόνο, αφήστε τον να αναλάβει τα καθήκοντά του, αφήστε τον να αποδείξει ότι έχετε άδικο"», δήλωσε η 35χρονη Ιβάνκα τονίζοντας ότι η ομιλία του Τραμπ στην ορκωμοσία του θα είναι μια ομιλία «ενότητας και αισιοδοξίας».

Απέναντι στις γυναίκες που ανησυχούν για το τι θα προκύψει από την άνοδο του δισεκατομμυριούχου στην εξουσία, πολλές από τις οποίες προγραμματίζουν να διαδηλώσουν αύριο, η Ιβάνκα δήλωσε ότι ο πατέρας της έχει «δείξει σε όλη τη ζωή του την υποστήριξη και την υπεράσπισή του προς τις γυναίκες».

Στην ερώτηση, αν η ίδια λέει στον πατέρα της, ο οποίος πολλές φορές επικρίθηκε για τα αμέτρητα μηνύματά του στο Twitter, να σταματήσει να το κάνει, η Ιβάνκα απάντησε: «Βέβαια, μερικές φορές του λέω να μην το κάνει». Ωστόσο υπογράμμισε ότι το Twitter είναι ένα «πολύ ισχυρό εργαλείο» που επιτρέπει στο πατέρα της να «στέλνει κατευθείαν» το μήνυμά του.

Το πρώην μοντέλο που έγινε επιχειρηματίας χαρακτήρισε επίσης «ανάρμοστο» τον τίτλο της πραγματικής πρώτης κυρίας που της αποδίδουν ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επειδή βλέπουν περισσότερες φορές στο πλευρό του πατέρα της την Ιβάνκα παρά τη Μελάνια, την τρίτη σύζυγο του μεγιστάνα.

«Υπάρχει πρώτη κυρία, η Μελάνια θα είναι μια απίστευτη πρώτη κυρία, είμαι περήφανη γι’ αυτήν» δήλωσε η Ιβάνκα.

Ο σύζυγος της Ιβάνκα, ο Τζάρεντ Κούσνερ, διορίστηκε ανώτατος σύμβουλος στον Λευκό Οίκο, ωστόσο η ίδια δεν απέκλεισε να έχει και ο δικός της λόγος βαρύτητα σε ορισμένα θέματα. «Προτεραιότητά μου είναι να μετακομίσω στην Ουάσινγκτον, να ταξιδέψω σε όλη τη χώρα, να ακούσω και να δω πώς μπορώ να έχω μια επιπλέον θετική προσφορά», εξήγησε.

Η Ιβάνκα διαβεβαίωσε επίσης ότι, παρά οποιαδήποτε οξύτητα στην προεδρική εκστρατεία και τη μεγάλη ήττα της Χίλαρι Κλίντον, εκείνη θα μείνει φίλη με την κόρη της, την Τσέλσι, που είναι σχεδόν συνομήλική της.