ΔΙΕΘΝΗ

Κτηματομεσίτης έκανε «τσακωτή» την πολιτικό σύζυγό του με νεαρό βουδιστή μοναχό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας 64χρονος κτηματομεσίτης στην Ταϊλάνδη είχε υποψιαστεί ότι κάτι συνέβαινε επειδή η σύζυγός του, η 45χρονη πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος της Ταϊλάνδης, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Έτσι δεν δίστασε να κάνει ένα ταξίδι 5,5 ωρών με το αυτοκίνητο από την Μπανγκόγκ μέχρι το σπίτι τους στο Σουκοτάι για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι τρέχει.

Με την κάμερα του κινητού του σε ετοιμότητα μπούκαρε στο σπίτι και φθάνοντας στην κρεβατοκάμαρα έπιασε τη γυναίκα του να χαριεντίζεται ολόγυμνη στη νυφική παστάδα με τον εραστή της, έναν νεαρό βουδιστή μοναχό.

«Είστε ευτυχισμένοι;» τους ρωτά εξοργισμένος ο απατημένος σύζυγος τραβώντας τα σεντόνια καθώς οι δύο σοκαρισμένοι εραστές σπεύδουν να απομακρυνθούν.

Το βίντεο, που φρόντισε ο κτηματομεσίτης να δώσει στη δημοσιότητα, προκάλεσε σάλο στην Ταϊλάνδη με τη γυναίκα του να προσπαθεί να πείσει ότι όλα είναι μια παρεξήγηση: «Δεν κάναμε σεξ. Τίποτε δεν συνέβη, δεν είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Είχαμε κάποια προβλήματα και απλώς συζητούσαμε και μετά θα κάναμε ντους», ισχυρίστηκε.

Από την πλευρά του ο ευκατάστατος κτηματομεσίτης, αποκάλυψε ότι η γυναίκα του, ήταν εκείνη που τον έπεισε να υιοθετήσουν τον βουδιστή μοναχό επειδή τον συμπόνεσε. Πικραμένος και προδομένος καθώς της έκανε πολλά δώρα, είπε ακόμη ότι η σύζυγός του ήταν πολύ θρήσκα, αλλά τον τελευταίο καιρό περνούσε ολοένα και περισσότερο χρόνο με μοναχούς.

«Την ίδια μια φορά να μπαίνει στο κελί ενός μοναχού με τις κουρτίνες κλειστές. Χτυπούσα αρκετή ώρα την πόρτα, αλλά κανείς δεν άνοιγε. Όταν εκείνη βγήκε έξω, είχα υποψίες, αλλά μου είπε ότι προσευχόταν με τον μοναχό».

Ο ίδιος πάντως θεωρεί ότι ο νεαρός μοναχός ήταν που αποπλάνησε τη γυναίκα του. Το Δημοκρατικό Κόμμα της Ταϊλάνδης έθεσε σε αναστολή την 45χρονη μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση. Ο εραστής της, που πάτησε τους όρκους του περί αγαμίας, φέρεται να πέταξε τα… ράσα και κρύβεται μετά το σκάνδαλο.