ΔΙΕΘΝΗ

Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπεσε σε ποτάμι στην Αγία Πετρούπολη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λεωφορείο γεμάτο με πολίτες έπεσε από γέφυρα στον ποταμό Μόικα στην Αγία Πετρούπολη, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής έδρας του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

«Σήμερα, περίπου στη μία το μεσημέρι, η αστυνομία έλαβε μια αναφορά ότι ένα επιβατικό λεωφορείο έπεσε από μια γέφυρα στον ποταμό Μόικα στην περιοχή του σπιτιού 69 στην οδό Bolshaya Morskaya, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία την ώρα της έκτακτης ανάγκης υπήρχαν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα», αναφέρει η έκθεση όπως τονίζει το Ria.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, διακρίνεται το λεωφορείο να κινείται σε μια διασταύρωση και ξαφνικά να στρίβει, να παρασύρει ένα αυτοκίνητο και να «βουτάει» στο ποτάμι.

Οι ειδικοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης προσπαθούν να ανασύρουν ανθρώπους από το νερό. Στο σημείο εργάζονται διασώστες, ασθενοφόρα, καθώς και υπάλληλοι της διοίκησης της πόλης και της υγειονομικής επιτροπής.


Ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήμαρτος, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών