ΔΙΕΘΝΗ

Μέρα φρίκης η Πέμπτη για την Νέα Υόρκη – Αναμένεται να πεθάνουν πάνω από 3000 αμερικανοί μέσα σε μια μέρα!

Σοκ προκαλεί η πρόβλεψη των ειδικών για την Αμερική, σύμφωνα με την οποία η Πέμπτη αναμένεται να είναι μία από τις χειρότερες μέρες για τη Νέα Υόρκη, ενώ σε όλες τις ΗΠΑ  πάνω από 3000 άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους σε μια μέρα.

Συγκεκριμένα, πάνω από τρεις χιλιάδες Αμερικανοί θα πεθάνουν σε δέκα ημέρες μέσα σ ΄ένα 24ωρο όταν κορυφωθεί η πανδημία του κορωνοιού, προβλέπουν οι ειδικοί, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «New Υork Post».


Σύμφωνα με νέα επιστημονικά στοιχεία, τα γραφήματα που δημιουργήθηκαν από το Ινστιτούτο Υγιεινής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον δείχνουν, ότι 3.130 πολίτες θα χάσουν την ζωή τους από επιπλοκές του Covid- 19 την ώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν για τυχόν ελλείψεις κλινών στα νοσοκομεία της χώρας.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την πρόβλεψη του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Γκουόμο, ότι η πανδημία θα κορυφωθεί την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη και αυτό σημαίνει ότι εκείνη την ημέρα θα υπάρξουν 878 θάνατοι.

Τα στοιχεία αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας την ώρα που η αμερικανική πολιτεία έχει ανάγκη από 12.500 νοσοκομειακά κρεβάτια, σχεδόν 6.000 από αυτά σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.