ΔΙΕΘΝΗ

Νέες «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τον Τραμπ! Για ποιες επώνυμες ερωμένες καμάρωνε!

Στο βιβλίο του Μάικλ Γουλφ με τίτλο «Πολιορκία: Ο Τραμπ δέχεται πυρά», ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται ως ένας ασυγκράτητος… sex maniac, που καυχιέται όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι και τις ερωτικές κατακτήσεις του.

Ο δημοσιογράφος έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του πλήθος «ιστοριών» για τον Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να παρέχει ωστόσο αποδείξεις ότι πράγματικά συνέβησαν.
Σε αυτά τα συμβάντα εμπλέκονται και άλλα άτομα, εκτός από τον Αμερικανό πρόεδρο, γεγονός που σημαίνει ότι ο συγγραφέας μπορεί να βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με ένα… «τσουνάμι» από μηνύσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Γουλφ ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ είχε καυχηθεί κάποτε ότι η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, του είχε κάνει στοματικό έρωτα, και ότι μετά από το συγκεκριμένο συμβάν η σχέση τους είχε καταστραφεί ανεπανόρθωτα, αφού η ίδια ήταν εξοργισμένη μαζί του.

Σε ένα άλλο απόσπασμα του βιβλίου, ο δημοσιογράφος αναφέρεται στην αδυναμία του Αμερικανού προέδρου για την «σοκολάτα», όπως ο ίδιος φέρεται να αποκαλεί σεξιστικά τις μαύρες γυναίκες.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο βιβλίο στις «ατάκες» που έχει κατά καιρούς πει ο Αμερικανός πρόεδρος σχετικά με τις σεξουαλικές του επιδόσεις και τις κατακτήσεις του. Μεταξύ άλλων, ο Τραμπ φέρεται – κατά τον συγγραφέα – να έχει ισχυριστεί ότι «όχι μόνο δεν χρειάζεται Viagra, αλλά χρειάζεται χάπι για να θέσει υπό έλεγχο τη στύση του» και ότι πέφτει στο κρεβάτι μόνο με πανέμορφες γυναίκες.

Στο βιβλίο του ο Γουλφ αναφέρεται επίσης στην «εμμονή» που είχε αναπτύξει ο Τραμπ με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με τον συγγραφέα, έφερνε συχνά σε δύσκολη θέση την νεαρή γυναίκα ρωτώντας όσους την ήξεραν, ακόμα και μπροστά της, «ποιος π@@@ει την Χόουπ;».