ΔΙΕΘΝΗ

Νεκρή η κόρη γνωστού πολιτικού – Πέπλο μυστηρίου για τις συνθήκες θανάτου της

Νεκρή μετά από δηλητηρίαση βρέθηκε η μεγαλύτερη κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν, Ισλάμ Καρίμοφ, Γκουλνάρα Καρίμοβα, όπως αποκάλυψε πηγή της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της χώρας.

 

 

Όπως γράφει το star, σύμφωνα με την ίδια πηγή η Καρίμοβα πέθανε στις 5 Νοεμβρίου και η ίδια είχε εκφράσει πολλές φορές φόβους για τη ζωή της.

Η 44χρονη ζάμπλουτη καλλονή ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό επιχειρηματία Μανσούρ Μακσούντι, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του εργοστασίου εμφιάλωσης της Coca Cola στην Τασκένδη.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχαν χαθεί τα ίχνη της και οι φήμες σχετικά με την τύχη της έδιναν και έπαιρναν. Άλλοι έλεγαν ότι ο πατέρας της την είχε κλείσει σε ψυχιατρείο, άλλοι ότι βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που υποστήριζαν ότι η Καρίμοβα ζούσε στο Ισραήλ μετά το θάνατο του πατέρα της.

Ο Ισλάμ Καρίμοφ ήταν πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν από το 1991 έως και το θάνατό του στις αρχές του έτους, ενώ ανώνυμη πηγή δήλωσε στην ιστοσελίδα  centre1.com ότι η 44χρονη είχε αποφασίσει να έρθει σε επαφή με δημοσιογράφους, καθώς φοβόταν για τη ζωή της, αλλά και τη ζωή των παιδιών της που φέρονται να ζουν στο Λονδίνο.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις ουζμπεκικές αρχές τόσο για το θάνατο της δισεκατομμυριούχου, όσο και για τις φήμες που θέλουν να έχει θαφτεί στην Τασκένδη και ο τάφος της να έχει μπαζωθεί.