ΔΙΕΘΝΗ

Νερά από λίμνη στο Λας Βέγκας υποχωρούν και βγαίνουν στην επιφάνεια πτώματα από τη Μαφία!

Μπροστά στο… αμαρτωλό παρελθόν του Λας Βέγκας έρχονται οι αμερικανικές αρχές καθώς τα νερά της λίμνης Mead αρχίζουν και υποχωρούν φέρνοντας στην επιφάνεια πτώματα που είχε δολοφονήσει η Μαφία!

Η λίμνη Mead αποτελούσε στο παρελθόν τον αγαπημένο… προορισμό των εκτελεστών της Μαφίας καθώς ήταν αρκετά απόμακρη από το πολύβουο Λας Βέγκας και αρκετά απομονωμένο από τους λόφους. Αυτό έδινε το πλεονέκτημα για την εξαφάνιση πτωμάτων.

Οι τακτικές που χρησιμοποιούσαν οι εκτελεστές ήταν δυο: «Το παλτό του Σικάγο», στο οποίο το θύμα έμπαινε σε ένα βαρέλι που πετιόταν στο νερό, και φυσικά τα διάσημα «τσιμεντένια παπούτσια», στα οποία το θύμα έπεφτε στο νερό με τα πόδια του τσιμεντωμένα σε δυο τεράστια μπλοκ.

Η λίμνη, η οποία είναι στα σύνορα της Νεβάδα με την Αριζόνα, έχει πλέον χαμηλότερη στάθμη με το πέρασμα των χρόνων, φέρνοντας τα μυστικά από το παρελθόν στο σήμερα.

Ένα από τα θύματα εντοπίστηκε μέσα σε βαρέλι την 1η Μαΐου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ένα ακόμη εντοπίστηκε με τα πόδια τσιμεντωμένα!

Η στάθμη της λίμνης εκτιμάται πως έχει κατέβει κατά 52 μέτρα ενώ οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως ακόμη περισσότερα πτώματα θα έρθουν στην επιφάνεια μέσα στο καλοκαίρι, οπότε η στάθμη θα κατέβει ακόμη πιο κάτω.