ΔΙΕΘΝΗ

Ο Χάρι έφτασε στη Βρετανία και τώρα «ψάχνουν»… τι θα φορέσει στην κηδεία! Ποιος θα το αποφασίσει

Όταν ο εκλιπών είναι πρίγκιπας και εσύ είσαι ο άσωτος εγγονός το τι θα φορέσεις στην κηδεία του είναι μείζον πρόβλημα και θα το αναλάβει η βασίλισσα!

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει φτάσει ήδη στη Βρετανία για να παραστεί στην κηδεία του παππού του, αλλά μετά το Megxit δεν μπορεί να φορέσει τη στρατιωτική στολή του και αυτό είναι πρόβλημα.

Εφόσον έχει παραιτηθεί όλων των βασιλικών προνομίων, ο δούκας του Σάσεξ, θα παραστεί μεν στην κηδεία του αγαπημένου του παππού, πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά μάλλον, όπως υποστηρίζουν πολλά βρετανικά δημοσιεύματα, θα φορέσει ένα απλό κοστούμι.

Ωστόσο, αυτό θα προκαλέσει διάφορα σχόλια αφού θα βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Για το λόγο αυτό, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα αποφασίσει για την ενδυμασία του εγγονού της στην κηδεία του συζύγου της.

Απίστευτη ομοιότητα! Η φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου που όλοι θα πίστευαν ότι είναι ο… Χάρι! (ΦΩΤΟ)

Ο πρίγκιπας Χάρι είδε για τελευταία φορά τον παππού του στις 8 Μαΐου του 2019, όταν και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Mετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα, του αφαιρέθηκαν οι τιμητικοί στρατιωτικοί τίτλοι και τα παράσημα ενώ δεν έχει πια τον τον τίτλο το διοικητή στους πεζοναύτες του βρετανικού στρατού.

Δύο 24ωρα αφότου έμαθε για τον θάνατο του παππού του, ο πρίγκιπας Χάρι πήρε το αεροπλάνο από το Λος Άντζελες και μετέβη στη Βρετανία, όπου έχει καταλύσει στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν ταξίδεψε μαζί του, μετά από εντολή γιατρού.

Η κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου θα γίνει το Σάββατο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο των Γουίνδσορ ενώ θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα.