ΔΙΕΘΝΗ

Ο Κάρολος έβαλε… διαμεσολαβητή για να τα βρει με τον Χάρι και ο Γουίλιαμ έγινε έξαλλος!

Τη μεσολάβηση του αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι φέρεται να ζήτησε ο βασιλιάς Κάρολος προκειμένου να παραστεί ο πρίγκιπας Χάρι στην τελετή της στέψης του.

Το γεγονός αυτό φαίνεται όμως πως έκανε έξαλλο τον μεγαλύτερο γιο του βασιλιά Καρόλου και διάδοχό του στο θρόνο, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται να αντιδρά, καθώς πιστεύει πως ο Χάρι θα αξιοποιήσει την ευκαιρία για κάποιο επικοινωνιακό τέχνασμα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι θεωρεί πώς τυχόν άρνηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να παραστούν στην τελετή της 6ης Μαϊου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ θα προκαλέσει μεγαλύτερο ντόρο από την παρουσία τους.

Ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι είχε ευλογήσει τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ και φέρεται να συνομιλεί τακτικά από τηλεφώνου με το ζευγάρι και να το στηρίζει .

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται πρόθυμος να αποδεχθεί να καθίσουν οι Χάρι και Μέγκαν σε λίαν επίσημες θέσεις μέσα στο Αββαείο του Ουέστμινστερ κατά τη στέψη του καθώς και να τους παράσχει διαβεβαιώσεις ότι θα διατηρήσουν τους βασιλικούς τους τίτλους, παρά τα βέλη που εξαπέλυσε πρόσφατα ο δευτερότοκος γιος του για πολλά συγγενικά του πρόσωπα και κατά του θεσμού της μοναρχίας με το βιβλίο του “Spare”, που σπάει το ένα μετά το άλλο ρεκόρ στις πωλήσεις.