ΔΙΕΘΝΗ

O Μπάλντουιν «σπάει» τη σιωπή του για την τραγωδία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπροστά στις κάμερες μίλησε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, λίγες μέρες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», όταν πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας κάνοντας πρόβες μπροστά στην κάμερα με όπλο που θεωρούσε ότι είχε άσφαιρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Αυτή είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει, σχεδόν όλες δεν έχουν προκαλέσει κάποιο δυστύχημα» σημείωσε.

Για την Χαλίνα είπε πως ήταν «οικογένεια του» και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε «συνεχή επαφή» με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι «συντετριμμένος από τη θλίψη».

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός. Την προηγούμενη ημέρα είχαμε βγει για φαγητό» συμπλήρωσε.

Τόνισε πως δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμος να εργαστεί και πάλι σε πλατό με όπλα και αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του Rust δεν θα ξαναρχίσουν.