ΔΙΕΘΝΗ

Ο Στίβεν Χόκινγκ θέλει να παίξει τον κακό στον επόμενο Τζέιμς Μποντ!

HawkingWWE

Από τον κόσμο της θεωρητικής φυσικής στο… Χόλιγουντ. Η΄ τουλάχιστον αυτός είναι ο επμενος στόχος του Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να πάρει μέρος σε ταινίες.

«Ιδανικός ρόλος για μένα θα ήταν ο κακός σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ» δήλωσε ο Χόκινγκ στο περιοδικό Wired, όπως αναφέρει η Telegraph. «Νομίζω πως το αναπηρικό καροτσάκι και η φωνή του υπολογιστή θα ταίριαζαν στο ρόλο».

Ο 72χρονος Χόκινγκ, εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου, που θα βγει στην κυκλοφορία την Πέμπτη.

Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ θα ξεκινήσουν σύντομα και ο Χόκινγκ θα συναντήσει σίγουρα σκληρό ανταγωνισμό. Οι φήμες λένε πως ο Κριστόφ Γουάλτζ θα υποδυθεί τον κακοποιό στην ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό Wired, ο Χόκινγκ πώς άρχισε να ψευδίζει τόσο πολύ σιγά-σιγά που δυσκολευόταν ακόμη και ο ίδιος να την καταλάβει– μέχρι που ο υπολογιστής ανέλαβε καθήκοντα ομιλίας.

«Μπορούσα να μιλώ μέσω ενός συνθεσάιζερ φωνής, παρόλο που μου έδινε μια Αμερικάνικη προφορά» δήλωσε ο Χόκινγκ. «Κράτησα αυτή τη φωνή, γιατί πλέον είναι το σήμα κατατεθέν μου».

Ο Χόκινγκ υποφέρει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση (ALS), μια εξασθενιτική ασθένεια που έχει καταλάβει την φωνή του και τον άφησε καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Από το 1997, χρησιμοποίησε έναν υπολογιστή για να μιλά, που λειτουργεί με έναν μη στο μάγουλό του.

Πηγή: Huffington Post