ΔΙΕΘΝΗ

Οργή! Τουρίστας έδειξε τον… έρωτά του χαράζοντας το… Κολοσσαίο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον… τύφλωσε ο έρωτας ή απλά ήταν… ανεγκέφαλος τουρίστας στη Ρώμη, ο οποίος αποφάσισε να χαράξει με κλειδιά ονόματα στο ιστορικό μνημείο της Ιταλίας, το Κολοσσαίο!

Σε βίντεο φαίνεται ο τουρίστας να έχει στα χέρια του τα κλειδιά του και να χαράζει σε τοίχο του ιστορικού μνημείου το όνομά του και άλλο ένα, το οποίο φαίνεται πως ήταν αυτό της αγαπημένης του.

Στις εικόνες που κατέγραψε άνθρωπος που ήταν στο Κολοσσαίο, τον δείχνει να βανδαλίζει το μνημείο και να γράφει: «Ivan + Hayley 23».

Ο κόσμος που είναι στο σημείο αντιλαμβάνεται τον άγριο βανδαλισμό και αρχίζει να φωνάζει στον τουρίστα.

«Είσαι σοβαρός φίλε;» ακούγεται μια οργισμένη φωνή. Ο τουρίστας όμως, δεν πτοείται με τίποτα. Όχι μόνο δεν σταμάτησε τον βανδαλισμό του Κολοσσίου, αλλά γυρίζει και προς την κάμερα και χαμογελάει.

Οι αντιδράσεις γίνονται ακόμα πιο έντονες και αρχίζουν και τα γαλλικά.

«Αυτό που κάνεις είναι λάθος. Ανόητε μ@@@κα», λέει ο ίδιος άνθρωπος που είχε ξεκινήσει την φραστική επίθεση στον βάνδαλο τουρίστα που κατέστρεφε το μνημείο της Ιταλίας.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε τη σκηνή του βανδαλισμού στο Κολοσσαίο υποστήριξε ότι λίγο μετά πήγε και έδειξε το βίντεο στους υπαλλήλους του ιταλικού μνημείου, αλλά είπε ότι «δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται».

Ο βάνδαλος τουρίστας έφυγε τελικά ανενόχλητος, αλλά αν εντοπιστεί και συλληφθεί από τις ιταλικές αρχές, τότε – βάσει του νόμου – κινδυνεύει με πρόστιμο έως και 20.000 ευρώ, αλλά και ποινή φυλάκισης. καθώς το Κολοσσαίο έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.