ΔΙΕΘΝΗ

Πανικός σε πτήση! Μία τραυματίας από τις αναταράξεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός επικράτησε σε πτήση της ρωσικής εταιρείας Aeroflot, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πετροπαβλόσκ Καμτσάτσκι – Μόσχα, όταν άρχισε ξαφνικά να τραντάζεται από τις αναταράξεις.

Μάλιστα, μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Bίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνει καταγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες την ώρα που πετούσαν πάνω από τα βόρεια Ουράλια όρη και το αεροσκάφος άρχισε ξαφνικά να «τραντάζεται» από τις αναταράξεις.

Επιβάτιδα που μίλησε κατόπιν στην Ιζβέστια περιέγραψε τι συνέβη στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με την ίδια, πριν ξεκινήσει η ταλαιπωρία τους το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι θα έπεφταν σε αναταράξεις, ζητώντας τους να δέσουν τις ζώνες τους, όμως κανείς δεν περίμενε ότι το φαινόμενο θα είχε τέτοια ένταση.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Άρχισε ξαφνικά και πολύ έντονα. Η γυναίκα που τραυματίστηκε είχε πάει στην τουαλέτα και προσπαθούσε να φτάσει στη θέση της. Όταν το αεροπλάνο έκανε βουτιά χτύπησε στο κεφάλι», λέει χαρακτηριστικά.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης ήταν και ο υπουργός Υγείας του Κράι Καμσκάτκα, Αλεξάντερ Γκασκόβ, που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα.